Έτοιμος να αναλάβει την Τσέλσι ο Ποτσετίνο

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο/ © Intime

Έτοιμος να αναλάβει την Τσέλσι ο Ποτσετίνο

Πάνος Μαλακτάρης • 16:55 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο Αργεντινός προπονητής, με θητεία στην Premier League για λογαριασμό της Τότεναμ, είναι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θετικά διακείμενος σε μια πιθανή πρόταση από τους «μπλε» του Λονδίνου.

Παραμένοντας εκτός πάγκων από το καλοκαίρι, όταν απομακρύνθηκε από την «ηλεκτρική καρέκλα» του προπονητή της Παρί σεν Ζερμέν, έχει δει το όνομά του να συνδέεται με τον πάγκο της Τσέλσι σε ουκ ολίγα δημοσιεύματα. Η αλήθεια είναι ότι παράλληλα, η θητεία του Γκρέιαμ Πότερ στο δυτικό Λονδίνο δεν έχει ξεκινήσει ακριβώς ιδανικά. Αποκορύφωμα η πρόσφατη συντριβή με 4-0 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι για το FA cup. 

Κι επίσημα στην Τσέλσι ο Φέλιξ!
PREMIER LEAGUE

14:13 - 11.01.2023

Κι επίσημα στην Τσέλσι ο Φέλιξ!

Ο Ζοάο Φέλιξ είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού, με τη μορφή δανεισμού.

Στο συγκεκριμένο ματς μάλιστα, οι οπαδοί των μπλε φώναξαν το όνομα του Τόμας Τούχελ, του Γερμανού πρώην προπονητή της ομάδας. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από το «νησί», ο Ποτσετίνο είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία σε περίπτωση απόλυσης του Πότερ. Το γεγονός ότι έχει περάσει 6 χρόνια στον πάγκο της Τότεναμ δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο, ενώ και ο ίδιος ο Αργεντινός έχει κρατήσει το σπίτι που είχε αγοράσει στο Λονδίνο και δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για την αγγλική πρωτεύουσα. 

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως και οι υπεύθυνοι της Τσέλσι έχουν ήδη υπόψιν τους τον Ποτσετίνο, ενώ σκοπεύουν παράλληλα να δώσουν πίστωση χρόνου στον Πότερ μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου ώστε να δουν βελτίωση στην εικόνα της ομάδας και, ασφαλώς, και στα αποτελέσματα που θα έχει. Επόμενη δοκιμασία για τους μπλε η επίσκεψη στην έδρα της Φούλαμ αύριο (12/1) στις δέκα το βράδι, σε ένα ματς που θα βρει την παρέα του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς 3 βαθμούς και 3 θέσεις πιο πάνω από τους πλούσιους γείτονές τους.