Μεγαλώνει το απουσιολόγιο της Ολλανδίας πριν τα ματς με την Εθνική

Στίβεν Μπέργκχαους

i

©intime

Μεγαλώνει το απουσιολόγιο της Ολλανδίας πριν τα ματς με την Εθνική

Ορέστης Καδδάς 14:36 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 09.10.2023

Απουσίες της τελευταίας στιγμής για τον Ρόναλντ Κούμαν, που είδε τους Στίβεν Μπέργκχαους, Νόα Λανγκ και Μαρκ Φλέκεν να τίθενται εκτός για τα επερχόμενα ματς των προκριματικών του Euro.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Ολλανδία στα επόμενα ματς των προκριματικών του Euro, μεταξύ των οποίων είναι και η αναμέτρηση με την Εθνική μας τη Δευτέρα (16/10, 21.45). Ο Ρόναλντ Κούμαν εξ' αρχής θα στερούταν τις υπηρεσίες των Ντε Λιχτ, Ντε Γιόνγκ, Ντεπάι, Μπότμαν και Χάκπο

Σε αυτές προστέθηκαν και αυτές του Στίβεν Μπέργκχαους, Νόα Λανγκ και Μαρκ Φλέκεν. Οι δύο πρώτοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο τερματοφύλακας της Φράιμπουργκ είναι άρρωστος και μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί. 

Τις θέσεις τους θα πάρουν οι Ίαν Μάατσεν, Κάλβιν Στενγκς και Άντρις Νόπερτ.

Οι «Οράνιε» πέρα από την Εθνική μας αντιμετωπίζουν και τη Γαλλία στο Άμστερνταμ, σε δύο ματς που αποτελούν τελικούς για την ομάδα του Κούμαν, που όμως θα πάει λαβωμένη σε αυτές τις μάχες.

Το μόνο θετικό για τους ίδιους είναι πως έχουν ματς λιγότερο από την Εθνική μας και τα δύο τελευταία τους παιχνίδια είναι με την Ιρλανδία εντός έδρας και το αδύναμο Γιβραλτάρ εκτός.