Europa League: Η Σάλτσμπουργκ «έκλεψε» τη νίκη από τη Ρόμα, ρεβάνς πρόκρισης για τον Άγιαξ (vids)
i

Πανηγυρισμοί παικτών Σάλτσμπουργκ/ Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images

Europa League: Η Σάλτσμπουργκ «έκλεψε» τη νίκη από τη Ρόμα, ρεβάνς πρόκρισης για τον Άγιαξ (vids)

Sportal newsroom 22:38 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 16.02.2023

Λίγα ήταν τα γκολ στις αναμετρήσεις των playoffs του Europa League, με μοναδική εξαίρεση την «ματσάρα» ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χωρίς πολλά γκολ ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της πρώτης φάσης των playoffs του Europa League, με μοναδική εξαίρεση το απίθανο παιχνίδι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε πρώτο χρόνο, η Σάλτσμπουργκ κατάφερε να πάρει τη νίκη εναντίον της Ρόμα, λίγα λεπτά πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Νίκολας Καπάλντο, ο οποίος στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Από την άλλη, το 0-0 στο Άμστερνταμ άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στον Άγιαξ και την Ουνιόν Βερολίνου. Οι Ολλανδοί καλούνται πλέον να πάρουν την πρόκριση σε μία δύσκολη έδρα, την οποία οι Γερμανοί θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν.

Τέλος, η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε το πρώτο βήμα εναντίον της Ρεν, παίρνοντας τη νίκη με 2-1. Ο Κρίσκιβ μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ και λίγα δεύτερα πριν το ημίχρονο ο Μπονταρένκο έκανε το 2-0 από το σημείο του πέναλτι. Το μόνο που κατόρθωσε ενόψει ρεβάνς η γαλλική ομάδα, ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Εκαμπί.