Το εκπληκτικό βίντεο με το οποίο τίμησε τη μνήμη του Κώστα Ευρυπιώτη ο Ατρόμητος – Ποια η σχέση του ηθοποιού με την ομάδα του Περιστερίου

Το εκπληκτικό βίντεο με το οποίο τίμησε τη μνήμη του Κώστα Ευρυπιώτη ο Ατρόμητος – Ποια η σχέση του ηθοποιού με την ομάδα του Περιστερίου

Sportal newsroom 18:49 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 30.05.2023

Με μία συγκινητική του ανάρτηση, ο Ατρόμητος τίμησε τη μνήμη του Κώστα Ευρυπιώτη που σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον θάνατό του.

Τη μνήμη του Κώστα Ευρυπιώτη τίμησε με σημερινή του ανάρτηση ο Ατρόμητος, καθώς σήμερα, 30 Μαΐου, συμπληρώνονται 4 χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, που «έφυγε» νικημένος από τον καρκίνο.

Ο λόγος για τον οποίο οι Περιστεριώτες δεν ξεχνούν τον αείμνηστο ηθοποιό δεν είναι άλλος από τον ύμνο της ομάδας, τον οποίο έχει τραγουδήσει ο ίδιος ο Κώστας Ευρωπιώτης, σε μία σύνδεση που μάλλον πολλοί δεν ήξεραν.

Στο βίντεο που ανήρτησε ο Ατρόμητος, ο καλλιτέχνης εξηγούσε σε ένα ντοκιμαντέρ για το πώς «συνελήφθη» η ιδέα για τον ύμνο της ομάδας και μάλιστα τον τραγουδά μπροστά στην κάμερα της NOVA, που είχε αναλάβει εκείνο το πρότζεκτ με βίντεο για όλες τις ομάδες της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Κώστας Ευρωπιώτης εξαιτίας της μεγάλης αγάπης που είχε προς τον Ατρόμητο, όταν το επέτρεπαν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, έδινε το «παρών» στο γήπεδο του Περιστερίου, έχοντας εξελιχθεί σε έναν πολύ γνώριμο θαμώνα.

«Είμαστε στο αυτοκίνητο με τον Νίκο τον Βεντουράτο και σε ένα φανάρι κόκκινο, γυρίζει και μου λέει: “Ατρόμητε, Ατρόμητε ηγέτη των γηπέδων, εσύ έχεις τη δόξα και την λάμψη των αστέρων. Πώς σου φαίνεται το ρεφρέν αυτό;”. Του λέω είναι καταπληκτικό», αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του.

«Μία φωνή που είναι «εκεί», σε κάθε εντός έδρας ματς της ομάδας μας... Ένας άνθρωπος, που ήταν συνώνυμο του χαμόγελου και του γέλιου. 

Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την απώλεια του Κώστα Ευρυπιώτη και η οικογένεια του Ατρόμητου θα τον θυμάται για πάντα. 

* Από τη σειρά ντοκιμαντέρ της NOVA: «Μια πόλη, μια ομάδα. Η ομάδα μου», αναφέρει ο Ατρόμητος στην ανάρτησή του.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε η ΠΑΕ Ατρόμητος: