Ευθεία επίθεση Αλαφούζου στην ΑΕΚ: «Εγώ τουλάχιστον δεν κλείστηκα στη φυλακή σαν τον κ. Μελισσανίδη»

Γιάννης Αλαφούζος / Intime

i

Γιάννης Αλαφούζος / Intime

Ευθεία επίθεση Αλαφούζου στην ΑΕΚ: «Εγώ τουλάχιστον δεν κλείστηκα στη φυλακή σαν τον κ. Μελισσανίδη»

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:07 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 11.04.2023

Η Super League θα στείλει επιστολή προς την ΚΕΔ και την ΕΠΟ με τα ερωτήματα που έθεσε ο Παναθηναϊκός για την αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών του ΑΕΚ - Άρης. Σκληρά λόγια του Αλαφούζου για τον Μελισσανίδη στο ΔΣ της Super League.

Σκληρή αντιπαράθεση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά, είχε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε επί της ουσίας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση τη Δευτέρα προς το πρόσωπο του.

Ο Αλαφούζος υποστήριξε ότι η ΑΕΚ ελέγχει την ΕΠΟ και το παρασκήνιο και έχει στις τάξεις της τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο εφοπλιστής μίλησε με σκληρά λόγια για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, υπενθυμίζοντας πως έχει μπει στη φυλακή.

«Το ποιος ελέγχει το ποδόσφαιρο σήμερα, την ΕΠΟ, το ποιος είναι ο κ.Παπαδόπουλος που δεν καταδικάστηκε από τις επιτροπές, το ξέρουν όλοι. Όσο και να φωνάζει ο κ.Κοσμάς. Όλοι το ξέρουν. Λυπάμαι πολύ και για τον κ.Μπαλτάκο, που έχει και μία ιστορία. Μας είπε ο κ.Κοσμάς ότι η ΑΕΚ ζήτησε να αλλάξει ο διαιτητής. 

Εμείς ποτέ δεν θίξαμε την ΑΕΚ στην επιστολή μας. Ζητήσαμε συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Μπένετ. Τώρα γιατί θίχτηκε, δεν το ξέρω. Να χαίρεστε και τον κ.Μελισσανίδη. Λέτε στην ανακοίνωσή σας ότι με έκλεισε ο Μαρινάκης σε ασανσέρ. Εγώ τουλάχιστον δεν κλείστηκα στη φυλακή σαν τον κ.Μελισσανίδη. Να σας χαίρονται οι δικοί σας», ήταν τα λόγια του Γιάννη Αλαφούζου, απευθυνόμενος στον Γιώργο Κοσμά.

Στην ουσία της υπόθεσης, η Super League υιοθέτησε με ομόφωνη γνώμη των παριστάμενων ΠΑΕ, τις ερωτήσεις που διατύπωσε ο Παναθηναϊκός για την αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών που είχαν οριστεί για το ΑΕΚ - Άρης.

Καρυπίδης στη Λίγκα: «Δεν συνταχθήκαμε με την ΑΕΚ, είμαστε μόνο με τον Άρη - Με Κλάτενμπεργκ δεν γίνονταν αυτά»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:24 - 11.04.2023

Καρυπίδης στη Λίγκα: «Δεν συνταχθήκαμε με την ΑΕΚ, είμαστε μόνο με τον Άρη - Με Κλάτενμπεργκ δεν γίνονταν αυτά»

Τι είπε για την αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, αλλά και για τη διαιτησία γενικότερα.

Ο Συνεταιρισμός θα αποστείλει επιστολή στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ απαιτώντας απαντήσεις για όσα συνέβησαν. Σε περίπτωση που δεν τις λάβει, θα κινηθεί δικαστικά κατά των Τάκη Μπαλτάκου και Στιβ Μπένετ.

Οι ομάδες ομάδες που δεν ψήφισαν υπέρ ήταν η ΑΕΚ η οποία αποχώρησε πριν την ψηφοφορία, καθώς και η Λαμία με τον Βόλο που δεν προσήλθαν καν.