Φάκελος Μουργκ: Η αλήθεια για ΑΠΟΕΛ και η κρούση ελληνικής ομάδας
i

Τόμας Μουργκ / © Intime

Φάκελος Μουργκ: Η αλήθεια για ΑΠΟΕΛ και η κρούση ελληνικής ομάδας

Στην Κύπρο αναφέρουν πως ο ΑΠΟΕΛ θέλει τον Τόμας Μουργκ, μιλούν για επαφές, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Tα κυπριακά ΜΜΕ νωρίτερα έφεραν στο φως ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Τόμας Μουργκ και το πήγαν και ένα βήμα παρακάτω μιλώντας για επαφές του ΠΑΟΚ με τον εν λόγω σύλλογο.

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι Κύπριοι πέραν μιας διερευνητικής… ενόχλησης προς την πλευρά του ΠΑΟΚ, δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια άλλη κίνηση.

Είναι δεδομένο ότι με τον τρόπο που διαφήμισε ο Τόμας Μουργκ τον εαυτό του στην Κύπρο, έχει κάνει και άλλες ομάδες να εξετάσουν την περίπτωση του.

Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται σίγουρα για τον Αυστριακό, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη κίνηση προς τους «ασπρόμαυρους».

Πρέπει να σημειωθεί πως για τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό ενδιαφέρον έχει δείξει και η Πάφος, η οποία μετά τη συνάντηση του Ζοσέ Μπότο με τον αθλητικό διευθυντή της, Μεντιέτα, αλλά και τον ιδιοκτήτη της, εκτός από μια ακόμα επαφή δεν έχει μετουσιώσει το ενδιαφέρον της σε κάποια πρόταση είτε προς τον παίκτη, είτε προς την ομάδα.

Πάντως, ο Αυστριακός δεν υπολογίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και ο μόνος λόγος που αγωνίζεται είναι για να προσελκύσει προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού, καθώς στην Ελλάδα ο ίδιος δεν θέλει να αγωνιστεί αλλού πλην του ΠΑΟΚ.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι πως πριν τη διακοπή ελληνικός σύλλογος είχε ρωτήσει για τον Μουργκ, αλλά ο 28χρονος δεν ήθελε ούτε να ακούει για αυτό το ενδεχόμενο.

Τι αναφέρουν στην Κύπρο

Πριν μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Ζοσέ Μπότο είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Πάφου για την παραχώρηση του Τόμας Μουργκ. Σημερινά (19/12) δημοσιεύματα από την Κύπρο αναφέρουν πως ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο και του ΑΠΟΕΛ. 

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο νησί της Αφροδίτης: «ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν με την ομάδα της Ελλάδας, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2024. Έτσι, ω βρίσκεται στην… ακίδα του ΑΠΟΕΛ». Σύμφωνα με άλλα ΜΜΕ της Κύπρου μάλιστα, αναφέρεται πως οι γαλαζοκίτρινοι είναι ήδη σε επαφές με τον ΠΑΟΚ για να πάρουν τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό.

Πάντως, παρά τις καλές του εμφανίσεις ο Τόμας Μουργκ δεν υπολογίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και ο μόνος λόγος που παίρνει χρόνο συμμετοχής είναι για να διαφημίσει τον εαυτό του και να φέρει κάποια πρόταση.