Φελίπε: «Ήταν εύκολη απόφαση για μένα να γυρίσω στον ΟΦΗ» (vid)
i

Ο Λουίς Φελίπε / © Youtube

Φελίπε: «Ήταν εύκολη απόφαση για μένα να γυρίσω στον ΟΦΗ» (vid)

Sportal newsroom 18:23 - 01.02.2023

Ο Λουίς Φελίπε επισήμανε πως δε δυσκολεύτηκε για να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στον ΟΦΗ, ενώ τόνισε ότι σκοπός του είναι να κάνει χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ παραχώρησε στο επίσημο κανάλι των Κρητικών ο Λουίς Φελίπε, ο οποίος τόνισε ότι ήταν εύκολη απόφαση να επιστρέψει στους «ασπρόμαυρους» και ξεκαθάρισε πως θα κάνει τα πάντα για να πάρει νίκες η νέα του ομάδα.

«Ήμουν χαρούμενος εδώ στον ΟΦΗ την προηγούμενη σεζόν και ήταν εύκολη απόφαση για μένα να γυρίσω επειδή έχω ωραία συναισθήματα και υπέροχες αναμνήσεις από εδώ. Είμαι καλά και μου αρέσει που είμαι ξανά εδώ. 

Δεν αρχίσαμε καλά τη φετινή σεζόν αλλά τώρα είμαστε καλύτερα, για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε και εγώ προσωπικά να πετύχω γκολ για να παίρνει η ομάδα μου νίκες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αρχικά θέλω να πω ευχαριστώ στους οπαδούς επειδή μου έστειλαν πολλά μηνύματα για να επιστρέψω στην ομάδα. Για αυτό θέλω να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερο και να πετύχουμε νίκες για να τους κάνουμε χαρούμενους».