Τίτλοι τέλους για τον Φεράν Τόρες και την κόρη του Λουίς Ενρίκε – Ο λόγος του χωρισμού τους

Τίτλοι τέλους για τον Φεράν Τόρες και την κόρη του Λουίς Ενρίκε – Ο λόγος του χωρισμού τους

Sportal newsroom 22:35 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 05.06.2023

Ο Φεράν Τόρες μετά από δύο χρόνια σχέσης χώρισε με την κόρη του Λουίς Ενρίκε, Σίρα Μαρτίνες.

Εδώ και μία εβδομάδα έχει γίνει γνωστό πως ο Φεράν Τόρες με την κόρη του Λουίς Ενρίκε, Σίρα Μαρτίνες έβαλαν τέλος στη σχέση τους. Το ζευγάρι ήταν μαζί δύο χρόνια, αλλά μία κρίση μεταξύ των δύο έφερε τον χωρισμό τους. 

Όταν ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα είχε αναλάβει την Εθνική Ισπανίας για δεύτερη φορά και είχε καλέσει τον Φεράν στην αποστολή των «φούριας ρόχας» για το Μουντιάλ του Κατάρ, είχε γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης για το ζευγάρι. 

Εκτέθηκε ο Πικέ – Μοντέλο απ’ την Βραζιλία αποκαλύπτει ερωτικά μηνύματα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:39 - 18.05.2023

Εκτέθηκε ο Πικέ – Μοντέλο απ’ την Βραζιλία αποκαλύπτει ερωτικά μηνύματα

Το μοντέλο απ’ τη Βραζιλία, Σούζι Κορτέζ, αποκάλυψε σοκαριστικά μηνύματα που είχε λάβει απ’ τον Ισπανό παίκτη όσο αυτός ακόμα ήταν σε σχέση με την Σακίρα αφήνοντας όλους τους θαυμαστές έκπληκτους και την τραγουδίστρια προδομένη.

Οι δυο τους ανέβαζαν συνέχεια φωτογραφίες, δείχνοντας την υποστήριξή τους για την καριέρα του συντρόφου τους. Η τελευταία φωτογραφία ήταν τον Φεβρουάριου στα γενέθλια του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, η οποία έγραφε: «Χρόνια πολλά, χαρούμενη ζωή και χαρούμενη που μπορώ να μοιράζομαι μαζί σου όσο το δυνατό περισσότερες στιγμές, Φεράν Τόρες, σε αγαπώ πολύ, πάντα».

Παρόλα αυτά, όπως παρατηρήθηκε, ο 23χρονος δεν έκανε ανάρτηση στα γενέθλια της Σίρα την 1η του Απρίλη. Ούτε σχολίασε καμία φωτογραφία της. Το ισπανικό μέσο Culemania λοιπόν εξήγησε τους λόγους του χωρισμού: 

«Ήταν ήδη χωρισμένοι έναν μήνα, τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και προσπάθησαν ξανά, αλλά τώρα η σχέση τελείωσε οριστικά», αναφέρθηκε. Ακόμη ακόμα ένα ισπανικό μέσο, υποστήριξε πως το ζευγάρι είχε συνειδητοποιήσει πως η σχέση τους δεν πήγαινε πουθενά, καθώς προτιμούσαν να αφοσιωθούν στις καριέρες τους.