Φερνάντες: «Θα είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί για την ΑΕΚ, μια νίκη στο ντέρμπι»
i

Πάολο Φερνάντες/©intime

Φερνάντες: «Θα είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί για την ΑΕΚ, μια νίκη στο ντέρμπι»

Κώστας Τσίλης 18:58 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 10.03.2023

Για τον Πάολο Φερνάντες η σημασία μιας νίκης της ΑΕΚ την Κυριακή επί του Ολυμπιακού, είναι πολύ μεγαλύτερη από τους τρεις βαθμούς

Μπορεί ο Πάολο Φερνάντες λόγω τραυματισμού να μην ήταν παρών στο ντέρμπι κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Όμως ήδη έχει προλάβει να παίξει στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Και μάλιστα είχε κερδίσει και το πέναλτι στο φινάλε, το οποίο δεν έκανε γκολ ο Γκαρσία. Επομένως ο Ισπανός ξέρει από τέτοια ματς και όπως τόνισε μιλώντας στην κάμερα της Cosmotesport, μια νίκη την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό θα σημαίνει πολλά περισσότερα από τους τρεις βαθμούς

- Για το αν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σημαίνει κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς.

«Είναι κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι εκτός από μία νίκη, μπορεί να σημαίνει και κάτι παραπάνω. Έχουμε την ευκαιρία να μπορέσουμε να ανοίξουμε τη διαφορά με τον Ολυμπιακό, εν όψει των play – offs. Αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι σε ένα ντέρμπι σίγουρα υπάρχει το βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως πάντα υπάρχει και κάτι άλλο».

- Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ ακόμη και στα ντέρμπι επιχειρεί να επιβάλει το δικό της παιχνίδι.

«Ναι, είναι κάτι που ισχύει. Νομίζω ότι το έχουμε δείξει κατά τη διάρκεια όλου του πρωταθλήματος. Ότι θέλουμε να παίζουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα, θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές, είναι κάτι που μας αρέσει».

- Για το πώς αισθάνεται, με δεδομένο ότι προέρχεται από τραυματισμό.

«Καλά, πολύ καλά. Σίγουρα μετά από έξι εβδομάδες απουσίας, χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να αποκτήσω ρυθμό. Όμως, σε γενικές γραμμές αισθάνομαι πολύ καλά».

- Για τον Ολυμπιακό.

«Προφανώς, είναι μια μεγάλη ομάδα. Διαθέτει ένα ευρύ ρόστερ. Όμως, αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να μπορέσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να έχουμε την απόδοση που θέλουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».