Φεύγει από τη Σέλτικ ο Γιακουμάκης (vid)
i

Γιακουμάκης / ©Ιntime

Φεύγει από τη Σέλτικ ο Γιακουμάκης (vid)

Sportal newsroom 16:43 - 01.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 01.12.2022

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Σέλτικ στην επόμενη μεταγραφική περίοδο καθώς οι συζητήσεις του με το σύλλογο για ανανέωση συμβολαίου δεν ευδοκίμησαν.

Ο Έλληνας επιθετικός  βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τη Σέλτικ μιας και οι συζητήσεις του με τη διοίκηση του συλλόγου δεν οδήγησαν σε συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Γιακουμάκης και Σέλτικ δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό κομμάτι με τους πρωταθλητές Σκωτίας να του έχουν προσφέρουν συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, οι οποίες όμως δεν ικανοποιούν την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Η παρουσία του Γιακουμάκη στη Σέλτικ είναι άκρως επιτυχημένη μέχρι στιγμής καθώς ο Έλληνας επιθετικός έχει σκοράρει 25 φορές σε 50 αναμετρήσεις. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις κινητοποίησαν τη διοίκηση του συλλόγου η οποία θέλησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του 27χρονου ποδοσφαιριστή, προκειμένου να «δέσει» τον επιθετικό της.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα φιλικά Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και τους αγώνες του Μουντιάλ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:35 - 01.12.2022

Τηλεοπτικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα φιλικά Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και τους αγώνες του Μουντιάλ

Οι αγώνες για το Μουντιάλ, τα φιλικά του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ αλλά και η αναμέτρηση των Πειραιωτών για την Ευρωλίγκα ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων.

Το συμβόλαιο του Γιακουμάκη με τους Σκωτσέζους λήγει το 2026, όμως οι εμφανίσεις του κατέστησαν επιτακτική την ανάγκη αναπροσαρμογής του συμβολαίου του. Μπορεί οι συζητήσεις μεταξύ Σέλτικ και Γιακουμάκη να μην οδήγησαν σε ανανέωση, αλλά υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Όλα δείχνουν πως ο Γιακουμάκης σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τη Σέλτικ, αλλά είναι δεδομένο ότι ο επιθετικός από την Κρήτη, δε θα δυσκολευτεί ούτε στο ελάχιστο να βρει ομάδα καθώς οι εμφανίσεις και τα νούμερά του, έχουν στρέψει τα βλέμματα πολλών ομάδων πάνω του.