Ερασιτέχνης Άρης: «Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας για να γίνουν Σέρχιο Αραούχο»
i

© Intime

Ερασιτέχνης Άρης: «Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας για να γίνουν Σέρχιο Αραούχο»

Sportal newsroom 00:31 - 15.05.2023

Με ανάρτησή του στο facebook ο ερασιτέχνης Άρης αποθέωσε τον Σέρχιο Αραούχο, που εμφανίστηκε στη φιέστα της ΑΕΚ με περιβραχιόνιο προς τιμήν του Άλκη Καμπανού.

Ήταν η στιγμή που συγκλόνισε τους πάντες στη φιέστα της ΑΕΚ. Ο Σέρχιο Αραούχο, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena για την απονομή με πατερίτσες ενώ φορούσε περιβραχιόνιο με το γράμμα «Α» προς τιμήν του Άλκη Καμπανού.

Ο Αργεντινός αρχηγός της Ένωσης αποθεώθηκε από τον κόσμο. Ο Σέρχιο Αραούχο δεν ξέχασε τον Άλκη Καμπανό, με την οικογένεια του οποίου διατηρεί άριστους δεσμούς.

Η πράξη του έτυχε αποθέωσης και από τον ερασιτέχνη Άρη. «Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας για να γίνουν Σέρχιο Αραούχο. Άλκη ζεις!», ανέφερε σε ανάρτησή της η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Προσκληθήκαμε με τη γυναίκα μου από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) για να δώσουμε το βραβείο που δικαιούται ο ποδοσφαιριστής Σέρχιο Αραούχο για όλες αυτές τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης απέναντι στον Άλκη μας. Όλα τα εγκώμια ανήκουν σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συγκίνηση ήταν τρομερή.

Η ενέργεια αυτή του Αραούχο, να μας επιστρέψει ένα βραβείο που αυτός δικαιούταν, συγκινεί τον κάθε άνθρωπο, ποσώς δε, μάλιστα, εμάς που ήμασταν οι γονείς του Άλκη. Αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά και στον ΠΣΑΠ για αυτήν την πρωτοβουλία και στην ίδια την ΑΕΚ που φέρνει τέτοιους αθλητές, οι οποίοι κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο», είχε πει ο πατέρας του Άλκη Καμπανού για τον Σέρχιο Αραούχο.