«Μαγικός» Φούντας οδήγησε την Τράμπζονσπορ στη νίκη (vids)

«Μαγικός» Φούντας οδήγησε την Τράμπζονσπορ στη νίκη (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 23:23 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:23 - 25.04.2024

Ο Ταξιάρχης Φούντας υπέγραψε τη νίκη της Τράμπζονσπορ έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ στον πρώτο ημιτελικό με την Καραγκιουμρούκ στο Κύπελλο Τουρκίας. Δεν αγωνίστηκε ο Κουρμπέλης που είναι δανεικός από την Τράμπζονσπορ στην Καραγκιουμρούκ.

Σε εξαιρετικό βράδυ βρέθηκε ο Ταξιάρχης Φούντας κι οδήγησε την Τράμπζονσπορ στη νίκη με 3-2 κόντρα στην Καραγκιουμρούκ στον πρώτο ημιτελικό στο Κύπελλο Τουρκίας.

Ο 28χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός στο 1ο λεπτό του ματς σέρβιρε στον Βίσκα, ο οποίος έκανε το 1-0, ενώ στο 49΄οι δυο τους άλλαξαν ρόλους προκειμένου ο Φούντας να σκοράρει με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία για το 3-1.

Μπορεί να έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του, αλλά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τη δική του εμφάνιση με άσχημο τρόπο μιας και αποχώρησε στο 58΄ με ενοχλήσεις.

Να σημειώσουμε ότι ο Φούντας έφτασε τα πέντε γκολ με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, αλλά και στις δυο ασίστ σε 28 συμμετοχές τη φετινή περίοδο. Δεν αγωνίστηκε ο Κουρμπέλης που είναι δανεικός από την Τράμπζονσπορ στην Καραγκιουμρούκ.

Η ρεβάνς των δύο ομάδων είναι στις 8 Μαΐου στις 20:30.