Νοκ άουτ ο Γιόβετιτς!

Γιόβετιτς και Φορτούνης

i

© Intime

Νοκ άουτ ο Γιόβετιτς!

Διονύσης Βερβελές 00:21 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 30.11.2023

Σοκ στην τελευταία προπόνηση για τον Μαρτίνεθ, που θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μαυροβούνιου φορ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ. Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί οι δύο επιλογές πλέον του Ισπανού τεχνικού των Πειραιωτών.

Σιγά μην έλειπε το απρόοπτο από προπόνηση του Ολυμπιακού και κάπως έτσι, νοκ άουτ για το ματς με την Φράιμπουργκ τέθηκε ο Στέφαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος φορ των Πειραιωτών, πριν την προπόνηση βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Όλα έδειχναν πως θα είναι και στο αρχικό σχήμα της ομάδας το βράδυ της Πέμπτης (19:45), αλλά κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, ένιωσε ένα σπασμό (μυϊκής φύσεως) και έτσι τέθηκε εκτός πλάνων του Μαρτίνεθ.

Σίγουρα μια δυσάρεστη εξέλιξη για τον Ισπανό προπονητή, με την ελπίδα ότι δεν θα είναι κάτι πιο σοβαρό, καθώς ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή μένει με τον Ελ Κααμπί και τον Ελ Αραμπί. Ο πρώτος μάλιστα, αρχές Ιανουαρίου θα ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα του Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα.

Ο Γιόβετιτς υποβλήθηκε ήδη σε θεραπεία, περιμένοντας να δει τα νεότερα που θα προκύψουν λογικά με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα και αφού την Παρασκευή προβεί στις ανάλογες εξετάσεις. Αυτονόητο δε, είναι πως θα χάσει και τον αγώνα της Κυριακής στο Βόλο για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.