Σοκάρει πρώην παίκτης της Ίντερ: «Είμαι αλκοολικός εδώ και χρόνια, φοβάμαι να πεθάνω»

Φρέντι Γκουαρίν

Σοκάρει πρώην παίκτης της Ίντερ: «Είμαι αλκοολικός εδώ και χρόνια, φοβάμαι να πεθάνω»

Κώστας Τόπας 14:40 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 29.05.2024

Ο πρώην μέσος της Ίντερ, Φρέντι Γκουαρίν, μίλησε στο περιοδικό «Semana» για την καριέρα του και την περιπέτεια που είχε με τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά.

Ο άλλοτε παίκτης της Ιντερ και της Πόρτο μεταξύ άλλων, Φρέντι Γκουαρίν, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Semana» όπου εξιστόρησε όλη τη δοκιμασία που βιώνει εδώ και χρόνια. Εχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2021, ο Κολομβιανός έχει περάσει μια τρομερά σκοτεινή περίοδο, όπου οι εθισμοί έχουν κυριεύσει τη ζωή του και, τώρα, βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης.

«Δυστυχώς, κάποια στιγμή άφησα τον εαυτό μου να αφεθεί», είπε «και κόλλησα στο αλκοόλ. Εκανα πολλά λάθη, πήρα κακές αποφάσεις, πλήγωσα πολλούς ανθρώπους, έκανα τους αγαπημένους μου και τους φίλους μου να αισθάνονται άσχημα. έχουν απαθανατιστεί στα κοινωνικά δίκτυα σε κακές ή περίεργες καταστάσεις γιατί το αλκοόλ ήταν πάντα το χειρότερο έναυσμα για όλα όσα μου συνέβαιναν.

Και πρόσθεσε: «Είμαι 100% αλκοολικός και το παραδέχομαι. Είμαι τοξικομανής που αναρρώνει. Ήμουν αλκοολικός για πολύ καιρό. Αρκετά χρόνια όταν έφυγα από το Μιγιονάριος (το 2021) έφτασα στο χαμηλότερο σημείο γιατί εκείνα τα χρόνια ο εθισμός μου έγινε πολύ σοβαρός, δεν δούλευα πια στην προπόνηση, είχα χάσει την αξιοπρέπειά μου, την εμπιστοσύνη των αγαπημένων μου προσώπων και το πιο σημαντικό πράγμα που έχω είναι τα τρία μου παιδιά που έχασα πολλά πράγματα σε συναισθηματικό και στοργικό επίπεδο .

Μια τρομερή ιστορία

Αλλά η ιστορία του είχε ακόμα πιο τρομερά επεισόδια: «Ήρθε ένα σημείο όπου δεν μπορούσα να συνεχίσω έτσι. Έπρεπε να ζητήσω βοήθεια, την είχα ήδη, το έκανα αρκετές φορές, αλλά πάντα είχα μια υποτροπή. να τα παρατήσω και να ζητήσω βοήθεια από κάποιους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάζομαι για να διορθώσω τα πράγματα, να ανακτήσω την εμπιστοσύνη των παιδιών μου, της οικογένειάς μου και των φίλων μου απλά κάντε το Αυτή τη φορά, όμως, όλα είναι διαφορετικά και είναι η οριστική στιγμή να μπορώ να δώσω στα παιδιά μου όλη την αγάπη που τους έχω».

Ο Γκουαρίν είπε ότι είχε δύο φόβους: τη φυλακή και τον θάνατο. «Έχω μια φράση τατουάζ, την έγραψα μόνος μου: "Φοβάμαι τον θάνατο και τη φυλακή" και, χωρίς να το ξέρω, ζούσα σε μια φυλακή καταδικασμένη σε θάνατο. Θέλετε να μάθετε αν ήμουν κοντά στον θάνατο ή στη φυλακή.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι σε εκείνο το σκοτεινό μονοπάτι που βρισκόμουν, ήμουν κοντά στον θάνατο, γιατί δεν είχα κανέναν σεβασμό, δεν είχα κουράγιο και άφηνα τον εαυτό μου να με μεταφέρει περισσότερο σε αυτή την τρύπα πύλες της κόλασης. Δεν θέλω να επιστρέψω ποτέ σε αυτή τη ζωή. Δεν είναι πολύ καλοί άνθρωποι με τους οποίους έζησα. Δεν καταλάβαινα τι ρίσκαρα όταν ήμουν μεθυσμένος».

Τρομερό: Ο μισθός του Μέσι ξεπερνάει το μπάτζετ όλων των ομάδων του MLS!
REST OF THE WORLD

13:22 - 19.05.2024

Τρομερό: Ο μισθός του Μέσι ξεπερνάει το μπάτζετ όλων των ομάδων του MLS!

Το MLS έδωσε ξανά στη δημοσιότητα τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο παίκτης με τα υψηλότερα εισοδήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όμως η τεράστια διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες είναι εντυπωσιακή.

Τέλος, ο Κολομβιανός θέλησε να ευχαριστήσει την υποστήριξη της ομάδας του και ιδιαίτερα ορισμένων παικτών που δεν έφυγαν ποτέ από το πλευρό του: «Έχω χάσει πολλούς φίλους, αλλά άλλοι έχουν μείνει δίπλα μου. Τώρα ξέρω ποιοι είναι οι αληθινοί μου φίλοι, αυτοί που Θέλουν να με δουν να νιώθω καλά».