Αμφίβολος ο Φρέιρε για Σερβία

Νίκολας Φρέιρε

i

© Intime

Αμφίβολος ο Φρέιρε για Σερβία

Επέστρεψε με ενοχλήσεις από τα Γιάννινα και όλα είναι ανοιχτά…

Δεν είναι απλή η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία. Κι αυτό γιατί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, περιμένει δύο εξελίξεις με τους στόπερ του. Το πιο ανησυχητικό μήνυμα αυτή τη στιγμή, έρχεται από τον Φρέιρε. 

Ο Αργεντίνος, στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε αλλαγή. Ένιωσε ενοχλήσεις, πιστεύει πως πρόλαβε τα χειρότερα, αλλά και χθες δεν τον είχαν αφήσει κι έτσι όλα θα κριθούν σήμερα-αύριο. Η αγωνία του Ντιέγκο Μαρτίνεθ υπάρχει για τα καλά, βλέποντας τον ένα βασικό του στόπερ στα ευρωπαϊκά ματς, να είναι αμφίβολος, ακόμη και για να ταξιδέψει στη Σερβία.

Από την άλλη πλευρά, εκτός του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε μείνει ο Παναγιώτης Ρέτσος. Επίσης ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς με τον Άρη, αλλά η αίσθηση που δόθηκε είναι πως γλίτωσε τα χειρότερα και έτσι άπαντες του συνέστησαν ξεκούραση στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη στιγμή, η λογική λέει πως ο Έλληνας στόπερ, θα μπει στο αεροπλάνο για το Βελιγράδι, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Ρέτσος, από τη στιγμή που θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, θα πάρει τη φανέλα βασικού από τον Μαρτίνεθ, τον έχει πιστέψει περισσότερο από όλους τους στόπερ του άλλωστε. Αν τελικά δεν καταφέρει ο Φρέιρε να είναι στη διάθεσή του, ο Ντόι είναι το φαβορί για να είναι στο πλευρό του Ρέτσου. Ο Μαρτίνεθ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έριξε στη μάχη και τον Πορόζο, αλλά ο Ντόι έχει προβάδισμα, έχει καλή συνεργασία με τον Ρέτσο, δείχνει σε καλύτερη κατάσταση αυτό τη στιγμή, από τον στόπερ από το Εκουαδόρ.

Εν αναμονή των νέων για τον Φρέιρε έτσι, ώστε να αποφασίσει και ο Μαρτίνεθ πως θα πορευθεί στον ανασταλτικό τομέα, στο ματς κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα το βράδυ της Πέμπτης…