Δεν άφησε ασχολίαστο το πανό ο Γαλανόπουλος: «Ευτυχώς υπήρχαν και άνθρωποι που αποδοκίμασαν...»

Κώστας Γαλανόπουλος

i

© Intime

Δεν άφησε ασχολίαστο το πανό ο Γαλανόπουλος: «Ευτυχώς υπήρχαν και άνθρωποι που αποδοκίμασαν...»

Sportal newsroom 23:38 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 25.09.2023

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-2) και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πανό που σηκώθηκε στη Λεωφόρο.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 2-1 στη Λεωφόρο, ο Κώστας Γαλανόπουλος στάθηκε στο πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο κατά την είσοδο των ομάδων.

«Και αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Μιχάλη και την οικογένειά του. Να μην τους πάρει όλους η μπάλα, αλλά με στεναχώρησε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν συνθήματα για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ευτυχώς υπήρχαν κάποιοι που αποδοκίμασαν αυτή την ενέργεια. Ήταν μία νίκη που χρειαζόμασταν, διότι ο Παναθηναϊκος είναι σταθερός και βελτιώνεται ματς με ματς. 

Τα καταφέραμε, ήμαστε χαρούμενοι. Νιώθω ότι ήμασταν πιο φρέσκοι από τον Παναθηναϊκό, είχαμε μεγαλύτερη ένταση, η ομάδα έχει χτίσει από πέρσι τον χαρακτήρα της», δήλωσε μεταξύ άλλων ο μέσος της ΑΕΚ.

Μάλιστα να θυμίσουμε πως η αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν τεταμένη πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας με το στρατόπεδο της ΑΕΚ να ανακοινώνει πως εφόσον το πανό των οργανωμένων του Παναθηναϊκού για τους Bad Blue Boys ανοίξει τότε η ομάδα θα αποχωρήσει.

Μήτογλου: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Μιχάλη»

Την ίδια ώρα, ο Σίμος Μήτογλου μίλησε για τη συνεργασία του με τον Αλεξάντερ Κάλενς, ενώ παράλληλα αφιέρωσε τη νίκη στον Μιχάλη Κατσούρη.

«Ήταν δύσκολο ματς. Μπήκε πολύ καλά στο ματς. Δεν μας πήρε από κάτω και γυρίσαμε το παιχνίδι. Ήταν πολύ καλή η συνεργασία με τον Κάλενς. Μιλούσαμε όλη την ώρα, είναι πολύ καλός παίκτης αλλά θέλει λίγο χρόνο. Δεν μένουμε σε αυτό, από αύριο πάλι δουλειά, κοιτάμε το παιχνίδι της Πέμπτης και θέλω να πω πως αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Μιχάλη».