Σιώπης: «Μας μένει μεγάλη πικρία, αυτή η Εθνική έχει μέταλλο και μέλλον»

Ο Σιώπης με τον Γκριεζμάν.

i

©intime

Σιώπης: «Μας μένει μεγάλη πικρία, αυτή η Εθνική έχει μέταλλο και μέλλον»

Γιώργος Σακελλαρίου 00:27 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:31 - 20.06.2023

Ο Μανώλης Σιώπης αποτύπωσε το κλίμα στα αποδυτήρια της Εθνικής μετά την ήττα από τη Γαλλία.

Οι διεθνείς έφυγαν πικραμένοι από το Stade de France.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, κόντρα στη δευτεραθλήτρια Γαλλίας η Ελλάδα πάλεψε όσο μπορούσε, ακόμα και με δέκα παίκτες, αλλά λύγισε με 1-0. Ο Μαυροπάνος ένας από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής, υπέπεσε σε μοιραία λάθη, ειδικά στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ και έτσι η Ελλάδα δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό από την παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο έμπειρος μέσος της Εθνικής Μανώλης Σιώπης μετά το ματς ουσιαστικά μετέφερε τα συναισθήματα των Ελλήνων διεθνών.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι κρίμα, γιατί η ήττα ήρθε από δικό μας λάθος. Η ομάδα έδειξε μέταλλο, δεν τα παράτησε ποτέ και προσπάθησαν όλα τα παιδιά. Έκανε και με δέκα παίκτες φάσει. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η Εθνική έδειξε πως έχει μέλλον.

Μόνο κέρδος έχουμε απ’ αυτό το ματς, θα ξεκουραστούμε, διότι το έχουμε ανάγκη, όλα τα παιδιά όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο έχουν δώσει πολλούς αγώνες και θα κοιτάξουμε στη συνέχεια τα επόμενα ματς».

Σ’ ερώτηση για την αντιμετώπιση του Εμπαπέ και των υπόλοιπων Γάλλων αστέρων, ο Σιώπης απάντησε: «Πολλά παιδιά παίζουν σε υψηλό επίπεδο με μεγάλους παίκτες. Κόντρα σ’ αυτούς θες πάντα να δίνεις το κάτι περισσότερο. Μας μένει μεγάλη πικρία όπως ήρθε η ήττα, γιατί ήρθε από δικό μας λάθος».