Γαλλικά μάτια σε Μουκουντί: «Πιθανή επιστροφή του στη Ligue 1;»

Άρολντ Μουκουντί

i

©Intime

Γαλλικά μάτια σε Μουκουντί: «Πιθανή επιστροφή του στη Ligue 1;»

Sportal newsroom 09:16 - 03.05.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία, σκάουτερ παρακολούθησαν από κοντά τον Αρόλντ Μουκουντί στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Αρόλντ Μουκουντί έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα αρκετών γαλλικών ομάδων. Η παρουσία πολλών σκάουτ και από τη Γαλλία στη Λεωφόρο φαίνεται πως δεν είχε μόνο στόχο το «τσεκάρισμα» του Λιβάι Γκαρσία, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα στο στόχαστρο των εκπροσώπων των ομάδων, όπως της Λιλ, βρέθηκε και ο Αρόλντ Μουκουντί.

Τελευταία στιγμή θα πάρει ο Αλμέιδα οριστικές αποφάσεις για την ενδεκάδα της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:02 - 03.05.2023

Τελευταία στιγμή θα πάρει ο Αλμέιδα οριστικές αποφάσεις για την ενδεκάδα της ΑΕΚ

Η τελευταία προπόνηση έδωσε εικόνα στον Αλμέιδα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, όμως οι οριστικές αποφάσεις για την ενδεκάδα απέναντι στον Ολυμπιακό θα παρθούν λίγο πριν την σέντρα

Ο 25χρονος Καμερουνέζος στόπερ, προέρχεται από μία κακή σεζόν με την Σεντ Ετιέν πέρυσι η οποία βρίσκεται πλέον στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Ωστόσο, με τα «κιτρινόμαυρα» φέτος ο Μουκουντί αποτελεί βασικό πυλώνα στην άμυνα της Ένωσης, έχοντας μάλιστα μόλις τέσσερις ήττες ενώ έχει πετύχει και δύο γκολ, συμβάλλοντας και αυτός στην προσπάθεια της ΑΕΚ για την κατάκτηση του νταμπλ.

«Δεν σταματά να κερδίζει ο Μουκουντί, πιθανή επιστροφή του στη Ligue 1;», αναφέρει στον τίτλο του δημοσιεύματος, η γαλλική ιστοσελίδα «butfootballclub.fr».