Gazzetta dello Sport: «Εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη η Γιουβέντους»

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

© intime

Gazzetta dello Sport: «Εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη η Γιουβέντους»

Κωνσταντίνος Ζήκος 14:00 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 25.09.2023

Στα «ραντάρ» της Γιουβέντους φαίνεται πως βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μετά την εμφάνιση του στη πρεμιέρα του Conference League και τη νίκη επί της Ελσίνκι.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης... αρέσει στη Γιουβέντους, γεγονός που τον συμπεριλαμβάνει στη λίστα της για την μεταγραφική ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Οι Ιταλοί γράφουν για ενδιαφέρον της «Γηραιάς Κυρίας» για τον 20χρονο στόπερ του ΠΑΟΚ, λίγες μέρες μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Ελσίνκι και το όμορφο τέρμα που σημείωσε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα των Ιταλών, το οποίο αναπαράγεται σε διάφορους λογαριασμούς που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Γιουβέντους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Έλληνας αμυντικός είναι στη λίστα της «Γιούβε», μαζί με άλλα τρία ονόματα παικτών με σημαντικές παραστάσεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουν το εξής:

«Η Γιουβέντους έχει σημαδέψει τις περιπτώσεις των Πάβλοβιτς της Σάλτσμπουργκ, Ντούκχι από την Ουνιόν Βερολίνου, Μπέλα-Κοτσάπ από την Σάουθαμπτον και τον Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ ως αντικαταστάτες του Άλεξ Σάντρο που ετοιμάζεται να αναχωρήσει από το Τορίνο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία»

O 20χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ, σημείωσε ένα πολύ όμορφο τέρμα με κεφαλιά στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στη Φινλανδία, εκεί όπου ο «δικέφαλος του βορρά» απέσπασε σημαντική νίκη με 3-2, ενώ το γκολ του Κουλιεράκη, ήταν αυτό που έφερε την ισοφάριση και έδωσε την ώθηση στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ανατροπή.

O διεθνής στόπερ έχει καταγράψει ήδη 8 συμμετοχές με τους «ασπρόμαυρους» τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά έχει 39 συμμετοχές με τη πρώτη ομάδα, με τρία γκολ και μια ασίστ.