Σπάει όλα τα κοντέρ ο Γιακουμάκης: Εγινε ο πρώτος παίκτης της Ατλάντα που σκοράρει στα πρώτα του δύο παιχνίδια ως βασικός (vids)

Γιώργος Γιακουμάκης

i

Γιώργος Γιακουμάκης/PrtScr

Σπάει όλα τα κοντέρ ο Γιακουμάκης: Εγινε ο πρώτος παίκτης της Ατλάντα που σκοράρει στα πρώτα του δύο παιχνίδια ως βασικός (vids)

Κώστας Τόπας 15:38 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 04.04.2023

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει και στις πρώτες του δυο συμμετοχές ως βασικός.

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσεις τις υποχρεώσεις του στις ΗΠΑ για λογαριασμό της Ατλάντα Γιουνάιτεντ ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ο πρώην στράικερ της Σέλτικ έχει καταφέρει να γίνει ήδη σύνθημα στα χείλη των οπαδών χάρη στις εμφανίσεις και τα γκολ που έχει πετύχει έως τώρα με τη νέα του ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γιακουμάκης μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στους Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς την 6η αγωνιστική και το πρώτο κόντρα στο Πόρτλαντ την 4η αγωνιστική, έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει και στις πρώτες του δυο συμμετοχές ως βασικός.

Μέχρι τώρα ο 28χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός μετράει δύο γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, αφού είχε αγωνιστεί ως αλλαγή απέναντι στο Τορόντο και την Σάρλοτ την 2η και 3η αγωνιστική αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφή του στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ έγινε το περασμένο Φεβρουαρίου, έπειτα από το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε η ομάδα του MLS στην Σέλτικ.