Γιανέτ Γκαρσία: Η Μεξικανή καλλονή τηλεπαρουσιάστρια αφιέρωσε χορό στους παίκτες της εθνικής ομάδας (vid)
i

Γκαρσία/©Twitter

Γιανέτ Γκαρσία: Η Μεξικανή καλλονή τηλεπαρουσιάστρια αφιέρωσε χορό στους παίκτες της εθνικής ομάδας (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:57 - 01.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Δηλώνει φανατική οπαδός των «Ατζέκων» και το δείχνει συνεχώς στους 15 εκατομμύρια followers της.

H 32χρονη Γιανέτ Γκαρσία παρουσιάζει το δελτίο καιρού στην τηλεόραση. Προφανώς οι τηλεθεατές δεν δίνουν μεγάλη βάση σε όσα λέει και δείχνει όταν είναι στο στούντιο. Τα βλέμματα επικεντρώνονται στα κάλλη της και έχει φτάσει στο σημείο να έχει 15 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram. 

Η Γιανέτ έδωσε την... μάχη της κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Στήριξε όσο μπορούσε την εθνική ομάδα του Μεξικού με πολλές συμβολικού είδους αναρτήσεις. 

Το Μεξικό αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από τον όμιλο. Η Γιανέτ έδειξε στους διεθνείς τον τρόπο που μπαίνουν τα σημαντικά γκολ. Άλλωστε το Μεξικό θα πάρει τη σκυτάλη από το Κατάρ και θα συνδιοργανώσει το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο με τις Η.Π.Α και τον Καναδά. Άπαντες πρέπει να είναι έτοιμοι.   

Η καλλονή από το Μοντερέι άφησε το κερασάκι για την τούρτα στις... καθυστερήσεις του έτους. Εμφανίστηκε σχεδόν τόπλες και χόρεψε στο ρυθμό της επιτυχίας «Jingle Bell Rock.» Δύο χρυσά καλύμματα κάλυπταν τις θηλές της. Για την αποκαλυπτική εμφάνιση φόρεσε ένα κόκκινο κολάν και τον σκούφο του Άγιου Βασίλη. 

Όπως καταλαβαίνετε η θερμοκρασία στο Μεξικό παραμένει σε υψηλά επίπεδα.