Γιοβάνοβιτς: «Δεν αξίζαμε τίποτα παραπάνω σε αυτό το ματς»
i

Γιοβάνοβιτς / © Intime

Γιοβάνοβιτς: «Δεν αξίζαμε τίποτα παραπάνω σε αυτό το ματς»

Sportal newsroom 23:50 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 28.12.2022

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας μετά το ισόπαλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ, υποστήριξε πως η ομάδα του δεν άξιζε τη νίκη στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΟΦΗ και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από αυτό με τον Ιωνικό, «πέταξε» σημαντικούς βαθμούς για την κούρσα του πρωταθλήματος.

Ο Ιωαννίδης διατήρησε το αήττητο και έσωσε τον Παναθηναϊκό από κάζο με τον ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:39 - 28.12.2022

Ο Ιωαννίδης διατήρησε το αήττητο και έσωσε τον Παναθηναϊκό από κάζο με τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ των δέκα παικτών από την αποβολή του Γιόχου κρατούσε τη νίκη μέσα στη Λεωφόρο με το γκολ του Λάρσον, όμως ο Ιωαννίδης σκόραρε στις καθυστερήσεις και γλύτωσε το Τριφύλλι από την ήττα. Στο +4 πλέον η διαφορά από την 2η ΑΕΚ.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έκρυψε την απογοήτευση του, υποστηρίζοντας πως οι «πράσινοι» δεν άξιζαν την νίκη στη σημερινή αναμέτρηση.

Για το γεγονός πως δεν πανηγύρισε o ίδιος μετά το γκολ του Ιωαννίδη: «Στο σημερινό παιχνίδι μας στεναχωρούν όλα. Η εμφάνιση, η απώλεια βαθμών, δυστυχώς δεν αξίζαμε τίποτα παραπάνω σε αυτό το ματς. Ήταν ένα απογοητευτικό παιχνίδι για εμάς αφού παίζαμε με παίκτη περισσότερο και δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Δείξαμε ότι δεν δικαιούμασταν κάτι περισσότερο».

Για το αν υπήρχε έλλειψη καθαρού μυαλού από τους παίκτες: Δεν ήταν καλό παιχνίδι για εμάς. Βιαζόμασταν γενικά. Δεν είχαμε τη προσωπικότητα και ήταν λογική η απώλεια βαθμών. 

Για το κλείσιμο της χρονιάς καθώς και την παρουσία του κόσμου σήμερα: «Ήταν μια καλή χρονιά για εμάς με κατάκτηση τίτλου και μια αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Μια χρονιά που μας γεμίζει με προσδοκίες. Ο κόσμος σήμερα ήταν εδώ αλλά εμείς δεν ανταποκριθήκαμε».