Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου»
i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς / © Intime

Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου»

Sportal newsroom 22:48 - 15.01.2023

Ικανοποιημένος από την επίδοση των παικτών του ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός «καρδιοχτύπησε» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και χρειάστηκε να περάσουν 95 λεπτά προκειμένου να πάρει τη νίκη, χάρη σε πέναλτι που κέρδισε στο 93ο λεπτό.

Μετά το τέλος του ματς, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίδοση των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας πως δεν έχει κανένα παράπονο από το πως παίξανε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου:

Για το ματς: «Σίγουρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι καλά οργανωμένη. Προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο και να βρούμε λύσεις σε μια οργανωμένη άμυνα και να μη δεχόμαστε αντεπιθέσεις. Δεν κινδυνέψαμε στο ματς, εκτός από το λάθος που έγινε στην άμυνα. Η υπομονή στο παιχνίδι μας μας έδωσε τη λύση.

Για την κλειστή άμυνα του ΠΑΣ: «Όλοι δυσκολεύονται σε κλειστές άμυνες. Είχαμε αρκετές φάσεις απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν βάλαμε το γκολ όταν μπορούσαμε. Όσο περνούσε ο  χρόνος ήταν πιο δύσκολο αλλά δεν έχω παράπονα από τους παίκτες.

Για τις αλλαγές: «Είμαστε μια ομάδα που είμαστε αρκετό καιρό μαζί. Έχουμε τα συνεχόμενα ματς, όλοι χρειάζονται και όλοι θα εχουν την ευκαιρία τους. Έχουμε και την πίεση με τη βαθμολογία, Όλοι θα είναι καλύτερα με τον καιρό.»

Για τα θετικά στοιχεία του ματς: «Μου άρεσε ο τρόπος που μπήκαμε στο ματς και στο δεύτερο μέρος όταν ο ΠΑΣ ήταν πίσω, ο τρόπος που ψάχναμε το γκολ»