Γιοβάνοβιτς: «Δεν πρόκειται να κάνω συζήτηση για μεταγραφές»
i

Γιοβάνοβιτς / © Intime

Γιοβάνοβιτς: «Δεν πρόκειται να κάνω συζήτηση για μεταγραφές»

Sportal newsroom 21:10 - 07.12.2022

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ρωτήθηκε για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν είναι πρόθυμος να απαντήσει σε τέτοια θέματα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο των φιλικών που δίνει επί κυπριακού εδάφους. Μιλώντας μετά το ματς, ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς ρωτήθηκε για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να αναφέρει πως δεν προτίθεται να κάνει τέτοια συζήτηση.

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

Για την προετοιμασία στην Κύπρο: «Απολαύσαμε την παραμονή μας στην Κύπρο. Είχαμε πολύ καλές συνθήκες εργασίας και πάντα πολύ κόσμο στα γήπεδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας βοήθησαν στην παραμονή μας εδώ και στον κόσμο. 

Σίγουρα τα φιλικά δεν προσφέρουν πολλά συμπεράσματα. Ο στόχος μας ήταν να απομονώσουμε την ομάδα, να διατηρήσουμε ένα καλό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης σε αυτή τη διακοπή, αλλά πραγματικά συμπεράσματα θα βγάλουμε στις επίσημες υποχρεώσεις».

Για τα μεταγραφικά: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πρέπει να ενισχυθεί. Όμως θα πρέπει να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις. Μην περιμένετε από μένα σε μια τέτοια στιγμή να κάνω συζήτηση για αυτό το θέμα».