Γιοβάνοβιτς: «Η απόδοσή μας δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

©Intime

Γιοβάνοβιτς: «Η απόδοσή μας δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:10 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 04.11.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε μετά την νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία, τονίζοντας πως μπορεί η ομάδα του να μην έπαιξε καλά αλλά πάλεψε μέχρι το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαίο διπλό με 2-1 στο «Αθανάσιος Διάκος», ξεπερνώντας την αντίσταση της αξιόμαχης Λαμίας, για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στη κάμερα της Cosmote tv για την νίκη των «πράσινων», ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί και στην εμφάνιση της Λαμίας

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός: 

Για το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι με αρκετά συναισθήματα απέναντι σε μια ομάδα που έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Δύσκολο το παιχνίδι, έγινε πιο δύσκολο μετά την αποβολή του Αράο. Πετύχαμε το γκολ, όμως, πήραμε και τη νίκη. Δεν ήταν η απόδοσή μας στο επίπεδο που έπρεπε να είναι γιατί είμαστε καλή ομάδα. 

Υπάρχουν μέρες που δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, σήμερα ήταν καλό που το κάναμε. Θα υπάρξουν μέρες που αν επαναληφθούν παιχνίδια όπως το σημερινό μπορεί να μην τα καταφέρουμε».

Για τους ποδοσφαιριστές του, ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε: «Μπράβο τους, είχαν αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι που θα αφορά όλους μας.»