Γιοβάνοβιτς στους παίκτες: «Δεν πιστεύω στα μάτια μου, δε σας αναγνωρίζω»
i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς / © Intime

Γιοβάνοβιτς στους παίκτες: «Δεν πιστεύω στα μάτια μου, δε σας αναγνωρίζω»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην ομάδα στα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης» και θα δώσει έμφαση στη διαχείριση της αποβολής του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Σύνθημα για ανασύνταξη έδωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης», μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και προσπάθησε να τους τονώσει την αυτοπεποίθηση ενόψει του δεύτερου προημιτελικού του κυπέλλου, αλλά και της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

«Δεν πιστεύω στα μάτια μου. Δεν σας αναγνωρίζω» ανέφερε αρχικά ο Σέρβος ενώπιον όλων. «Τα γκολ που δεχόμαστε προέρχονται από δικά μας λάθη και δεν οφείλονται τόσο στους συνδυασμούς των αντιπάλων μας. Είναι λάθη πού θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να τα έχουμε αποφύγει» επισήμανε αμέσως μετά ο Γιοβάνοβιτς για την ολιγωρία που παρατηρείται στην άμυνα του Τριφυλλιού

«Είστε πολύ καλύτεροι από αυτό που δείχνετε τώρα στον αγωνιστικό χώρο. Εσείς είστε που δεν χάσατε ούτε ένα ματς στον πρώτο γύρο και εξαρτάται από εσάς για να παραμείνετε στην κορυφή» έκλεισε το σύντομο λόγο του ο Γιοβάνοβιτς.

Ο Ιβάν αποπειράθηκε να θίξει τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του και να τους «καθαρίσει» το μυαλό, αφού το ζήτημα των ατομικών λαθών σχετίζεται πρωτίστως με την έλλειψη συγκέντρωσης. Με την αδράνεια να έχει μετατραπεί σε… κανόνα στα μετόπισθεν.

Ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε από τους «πράσινους» να ξεκουραστούν λίγο και να ηρεμήσουν και από τη Δευτέρα να επανέρθουν για να αντιστρέψουν το κλίμα. Ο Σέρβος θα έχει τετ-α-τετ και με τους παίκτες πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, ιδίως με όσους διακρίνει να έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα.

Επίσης, είναι δεδομένο ότι ο Γιοβάνοβιτς θα μιλήσει με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον οποίο ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος. Ο Ολλανδός στόπερ συμπεριφέρθηκε σαν να επιζητούσε τη δεύτερη κίτρινη και την αποβολή και «κρέμασε» την ομάδα του σε ένα πολύ κρίσιμο τάιμινγκ. Με την απώλεια του Σένκεφελντ να μεγιστοποιείται λόγω της ταυτόχρονης απουσίας του Μάγκνουσον…