Γιοβάνοβιτς στους παίκτες: «Δεν θα έχετε πάει καν στη μπάλα»

Γιοβάνοβιτς στους παίκτες: «Δεν θα έχετε πάει καν στη μπάλα»

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:32 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:36 - 27.06.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε από ορισμένους να έχουν πιο ενεργή συμμετοχή στην άσκηση και απέδειξε πως... βλέπει τα πάντα!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφήνει συχνά το πρόσταγμα στις ασκήσεις στον Χρήστο Κόντη και ο ίδιος παρακολουθεί την εφαρμογή των οδηγιών. Όταν δεν ικανοποιείται από τις επιδόσεις των παικτών του Παναθηναϊκού, τότε παρεμβαίνει για να εξηγήσει τι ακριβώς ζητάει.

Στη διάρκεια του διτέρματος με τις 4 εστίες, ο Σέρβος προπονητής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να μην κρύβονται και να αναλαμβάνουν περισσότερες ευθύνες. 

«Θα τελειώσει η προπόνηση και κάποιοι από εσάς δεν θα έχετε ακουμπήσει την μπάλα» τόνισε αρχικά ο Γιοβάνοβιτς και κατόπιν επανέλαβε τρεις φορές τη φράση: «Κάποιοι δεν έχετε πάει καν να ακουμπήσετε την μπάλα».

Ο 60χρονος προπονητής έδειξε με τον τρόπο του πως βλέπει τα πάντα και θέλησε να κινητοποιήσει όσους δεν είχαν την ενδεδειγμένη συμμετοχή στην άσκηση. Ούτως ώστε, η ομάδα να λειτουργεί εύρυθμα και να μην εντοπίζονται κενά. 

Έπειτα, ο Γιοβάνοβιτς εστίασε και στις αποφάσεις που περιμένει από τους «πράσινους»: «Πρέπει να έχετε σωστές επιλογές, αν δεν μπορείτε να παίξετε με ασφάλεια κοντά, αλλάξτε παιχνίδι, αλλά πάρτε τις σωστές αποφάσεις».

Ο Γιοβάνοβιτς είχε έναν διάλογο και με τον Αϊτόρ, για να μάθει πως ήταν το πόδι του, με τον Καταλανό εξτρέμ να βγάζει το παπούτσι και την κάλτσα και να του δείχνει το πρήξιμο.