Ο Γιακουμάκης ανακοινώθηκε από την Κρουζ Αζούλ

Ο Γιακουμάκης ανακοινώθηκε από την Κρουζ Αζούλ

Sportal newsroom 22:08 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 16.06.2024

Την απόκτηση του Έλληνα διεθνή επιθετικού, Γιώργου Γιακουμάκη, ανακοίνωσε κι επίσημα η Κρουζ Αζούλ, με τον 29χρονο άσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο.

Και επίσημα παίκτης της Κρουζ Αζούλ ο Γιώργος Γιακουμάκης! Το βράδυ της Κυριακής (16/06) οι Μεξικάνοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, που έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο.

Το deal έκλεισε στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο άλλοτε φορ του Πλατανιά και της ΑΕΚ αγωνίστηκε στο MLS τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και μέτρησε 24 γκολ σε 40 συμμετοχές, ωστόσο αυτή η σεζόν τον βρήκε να αποχωρεί από την ομάδα.

Η Κρουζ Αζούλ μόλις έχασε στον τελικό της Liga MX Clausura και είχε θέσει τον Γιακουμάκη στόχο προτεραιότητας για το καλοκαίρι. Τα επόμενα ανταγωνιστικά παιχνίδια τους θα είναι το Leagues Cup τον Ιούλιο με αντίπαλο τη Φιλαδέλφεια Ουνιόν και τη Σάρλοτ.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γιακουμάκης γίνεται ο πρώτος Έλληνας παίκτης που θα αγωνιστεί στη Liga MX! Ο 29χρονος επιθετικός υπενθυμίζεται ότι τη φετινή χρονιά κατάφερε να ξεπεράσει τον Λιονέλ Μέσι και να βγει ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης στο MLS. Ο Έλληνας επιθετικός συγκεκριμένα συνολικά πήρε το 45,78% των ψήφων, ενώ ο Αργεντινός σταρ μόλις το 27,28%.