Τρομερός Γιακουμάκης: Πέτυχε χατ-τρικ σε 19 λεπτά κι έγραψε ιστορία με ξεχωριστό ρεκόρ (vids)

Γιώργος Γιακουμάκης

i

PrtScr

Τρομερός Γιακουμάκης: Πέτυχε χατ-τρικ σε 19 λεπτά κι έγραψε ιστορία με ξεχωριστό ρεκόρ (vids)

Κώστας Τόπας 09:24 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 10.03.2024

Τρομερός Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ στο MLS και κατάφερε να πιάσει ιστορική επίδοση.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης στα καλύτερά του! Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ και να συμβάλει τα μέγιστα ώστε η ομάδα του, Ατλάντα Γιουνάιτεντ να πάρει τη νίκη με 4-1 επί της Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον.

Αρχικά, ο άλλοτε φορ της ΑΕΚ πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο 55' για το 2-0 της ομάδας του και πέντε λεπτά αργότερα έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο 74', με ένα τρομερό βολέ με το αριστερό, για το 4-0 της Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός σημείωσε επίσης ένα άλλο ορόσημο, καθώς έφτασε τα 20 γκολ στην κανονική περίοδο σε λιγότερα από 2.000 λεπτά, μόλις ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του MLS που σημείωσε αυτό το ρεκόρ.

«Δεν χρειάζεται να στείλω κανένα μήνυμα. Με ξέρουν και τους ξέρω, τους επιθετικούς που είναι πραγματικά επικίνδυνοι για το Χρυσό Παπούτσι» είπε ο 29χρονος μετά τον της Ατλάντα ενώπιον 67.727 οπαδών. «Θα προσπαθήσω να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η βασική μου δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενος όταν το κάνω», είπε ο Γιακουμάκης.

«Αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις κάθε εβδομάδα. Πρώτα είναι οι συμπαίκτες, το εννοώ πραγματικά. Ακούγεται σαν κλισέ, αλλά αυτό είναι το σημαντικό. Αν κερδίσω το Χρυσό Παπούτσι και η ομάδα δεν πάει καλά στο τέλος της σεζόν, δεν θα είμαι χαρούμενος... Χρειάζομαι έναν καλό συνδυασμό συλλογικής και ατομικής επιτυχίας».