Η Μίλαν έφυγε με διπλό... Champions League και «βύθισε» ακόμα περισσότερο τη Γιουβέντους

Ζιρού και Λεάο

i

©print screen

Η Μίλαν έφυγε με διπλό... Champions League και «βύθισε» ακόμα περισσότερο τη Γιουβέντους

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:44 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 28.05.2023

Η Μίλαν «κλείδωσε» μαθηματικά την παρουσία στο UEFA Champions League, με φόντο την προτελευταία αγωνιστική της Serie A, «κλέβοντας» σημαντικό τρίποντο από την αδύναμη Γιουβέντους.

Η Μίλαν εξασφάλισε την παρουσία της σε ένα ακόμα UEFA Champions League, αφού μετά τη νίκη της επί της Γιουβέντους (0-1) είναι πλέον καλυμμένη μαθηματικά ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Την ίδια ώρα, η «Μεγάλη Κυρία» είδε το Europa League να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο και πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα της επόμενη Κυριακή (3/6) για να μην βρεθεί τελικά στο Europa Conference League

Οι προσπάθειες μπορεί να ήταν αρκετές εκατέρωθεν στο πρώτο μέρος, όμως μόνο δύο από αυτές κατέληξαν στο στόχο. Η μία ήταν και εκείνη που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, όταν ο Καλάμπρια έβγαλε σέντρα στον Ζιρού και εκείνος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ακολούθησε ένα «φτωχό» δεύτερο μέρος στο οποίο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν το «Χ», δίχως όμως να απειλήσουν ουσιαστικά.

Νωρίτερα, σε ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Λάτσιο αποχαιρέτησε με εντός έδρας νίκη γοήτρου τους οπαδούς της, επικρατώντας της Κρεμονέζε με 3-2.