Νέος πρόεδρος της Γιουβέντους ο Τζανλούκα Φερέρο – Μένει στη θέση του ο Αλέγκρι
i

Τζανλούκα Φερέρο/printscreen

Νέος πρόεδρος της Γιουβέντους ο Τζανλούκα Φερέρο – Μένει στη θέση του ο Αλέγκρι

Sportal newsroom 17:57 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 30.11.2022

Γιουβέντους: Νέος πρόεδρος ο Φερέρο

Σε μια νέα εποχή έχει περάσει από το βράδυ της Δευτέρας (28/11) η Γιουβέντους, καθώς σύσσωμο του ΔΣ παραιτήθηκε, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος, Αντρέα Ανιέλι, λόγω του ελλείμματος ρεκόρ 254 εκατ. ευρώ που καταγράφθηκε για την περασμένη σεζόν.

Οι εξελίξεις, όμως, είναι καταιγιστικές για την ομάδα του Τορίνου, καθώς ήδη έχει σημάνει η επόμενη μέρα, με τον Τζανλούκα Φερέρο να παίρνει τη θέση του προέδρου. Φυσικά, δεν αναμένεται αυτό να φέρει ουσιαστικές αλλαγές, καθώς ο Φερέρο αποτελεί άνθρωπο της οικογένειας Ανιέλι, κατέχοντας επιτελικά πόστα στις εταιρείες της.

Από εκεί και πέρα, τέθηκε ζήτημα με το θέμα της παραμονής του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αφού ο Ιταλός τεχνικός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ανιέλι και η αποχώρησή του θεωρήθηκε ως μια κίνηση που ωθεί στην έξοδο και τον Ιταλό τεχνικό/

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα ιταλικά ΜΜΕ, Γιουβέντους και προπονητής έχουν συμφωνήσει να συμβαδίσουν σίγουρα μέχρι το τέλος της σεζόν, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται μέχρι το 2025.