Ολοι οι παίκτες χειροκρότησαν τον Κλοπ εκτός από έναν που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων (vid)

Λίβερπουλ

i

PrtScr

Ολοι οι παίκτες χειροκρότησαν τον Κλοπ εκτός από έναν που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων (vid)

Κώστας Τόπας 14:52 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 29.05.2024

Ολοι οι παίκτες της Λίβερπουλ αποθέωσαν τον Γιούργκεν Κλοπ, μετά το τέλος του αγώνα με την Γουλβς, εκτός όμως από έναν.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Γουλβς, οι παίκτες της Λίβερπουλ έκαναν «pasillo» στον Γιούργκεν Κλοπ, τα μέλη του επιτελείου που αποχώρησαν και τους παίκτες της πρώτης ομάδας Τιάγκο και Ζόελ Μάτιπ, που αποχωρούν από τον σύλλογο.

Ολοι οι παίκτες αποθέωσαν τον Γερμανό τεχνικό, εκτός όμως από έναν. Αυτός ήταν ο Ντάργουιν Νιούνιες, ο οποίος στο πλευρό του Λουίς Ντίας κράτησε τα χέρια του στο πλάι, χωρίς να συμμετέχει στο χειροκρότημα.

Η κίνηση αυτή, δεν άρεσε στον κόσμο της Λίβερπουλ, που κάνει τα παράπονά του στο Twitter! Μάλιστα, φάνηκε επίσης η αδιάφορη στάση του στην τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια, με τον Νιούνιες να είναι με τα χέρια στο κεφάλι, ενώ άλλες κοιτούσε αποσβολωμένος το πάτωμα, δίχως να ακούει τα λόγια του Γερμανού προπονητή.

Να τονιστεί ότι ο Ουρουγουανός φαίνεται πως αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς ισπανικά Μέσα αναφέρουν ότι ο Νιούνιες βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα.

Πρόσφατα μάλιστα, ο Ουρουγουανός φορ διέγραψε όλες τις φωτογραφίες από το Instagram που τον συνέδεαν με τους κόκκινους, παίρνοντας αυτή από την ημέρα που υπέγραψε από την Μπενφίκα το 2022. Ωστόσο, ο Κλοπ τον υπερασπιζόταν πάντα και δήλωνε ότι ο παίκτης είχε τη δυνατότητα για περισσότερα.