Ο Γκαγκάτσης για Κωνσταντέλια: «Δεν είμαστε στο 1970, ένας παίκτης πρέπει να θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ»

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

©Intime

Ο Γκαγκάτσης για Κωνσταντέλια: «Δεν είμαστε στο 1970, ένας παίκτης πρέπει να θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ»

Μάνος Τσαλγατίδης 12:07 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 30.05.2024

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, αναφέρθηκε στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ μεταξύ άλλων και για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, τονίζοντας πως όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πλησιάζει στη Σάλτσμπουργκ! Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός οδεύει προς την ομάδα της Αυστρίας, η οποία κατέθεσε εξαιρετική πρόταση στον ΠΑΟΚ.

Η Σάλτσμπουργκ, η οποία έχει τον οικονομικό κολοσσό της Red Bull να τη στηρίζει, δίνει στον ΠΑΟΚ 15 εκατ. ευρώ και 2 εκατ. ευρώ μπόνους στον «Δικέφαλο», αν πιάσει ο νεαρός παίκτης έναν αριθμό συμμετοχών.

Στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Κωνσταντέλια και το μέλλον του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Θα σας πω κάτι δεν είμαστε στο 70 που έχουν πολυετή συμβόλαια ο παίκτης είμαστε στο 2024 οι παίκτες έχουν φιλοδοξίες να παίξουν σε πιο μεγάλα πρωταθλήματα, να πάρουν περισσότερα χρήματα. Ένας παίκτης πρέπει να θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ». «Θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα, οι αγορές και οι πωλήσεις είναι μέσα σε αυτό. Όλο αυτό μου θυμίζει μια περσινή κουβέντα για τις πωλήσεις Ντούγκλας και Ίνγκασον και λέγανε πως ο ΠΑΟΚ θα βγει 5ος. Δεν αποκλείω να πωληθεί ο Κωνσταντέλιας ή άλλος παίκτης. Δεν λέω θα πωληθεί, αλλά δεν το αποκλείω».

Όσο για τη Νέα Τούμπα: «Ο κύριος Σαββίδης είπε το γήπεδο θα γίνει και θα γίνει. Ότι είναι να ανακοινωθεί θα ανακοινωθεί μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εφόσον ο κύριος Σαββίδης είπε ότι θα γίνει το γήπεδο θα γίνει».

Τέλος για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Αν θα κατέβω την Κυριακή θα κατέβω ως Μάκης Γκαγκάτσης δεν κατεβαίνω με τον ΠΑΟΚ. Ότι ο ΠΑΟΚ είναι αυτονόητο πως θα στηρίξει έναν άνθρωπο που είναι 16 χρόνια στην ομάδα σημαίνει πως θα είναι μια από τις 77 ψήφους»