Γκαγιέγος: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψα στον ΟΦΗ» (vid)

Γκαγιέγος: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψα στον ΟΦΗ» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 19:24 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 14.08.2024

Ο Φελίπε Γκαγιέγος εξέφρασε τη χαρά του, που πραγματοποίησε την επιστροφή του στον ΟΦΗ κι επίσημα.

Την επιστροφή του Λουίς Φελίπε Γκαγιέγος ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, με τον Χιλιανό μέσο να φτάνει ξανά στο Ηράκλειο μετά από έναν χρόνο στην ομάδα της χώρας του, Ουνιβερσιδάδ.

Ο 31χρονος μέσος έκανε και την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη (26/7) με τους Κρητικούς και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας πως είναι ευτυχισμένος που επέστρεψε στον ΟΦΗ, διότι ήταν κάτι που το ήθελε πολύ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα. Με υποδέχθηκαν όλοι με ωραίο τρόπο και με ανοιχτές τις αγκαλιές. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα, γιατί ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Έρχομαι να δώσω το 100% σε ότι μου ζητηθεί. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Η γκολάρα του Νέιρα και το απίστευτο αυτογκόλ του Καρώ από τα... αποδυτήρια (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:47 - 25.07.2023

Η γκολάρα του Νέιρα και το απίστευτο αυτογκόλ του Καρώ από τα... αποδυτήρια (vids)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Ανδρέας Καρώ, έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μόλις στα 13 δευτερόλεπτα, ενώ ο Χουάν Νέιρα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ.

Θέλω να στηρίξω τους συμπαίκτες μου και σε τελική ανάλυση για αυτό ακριβώς ήρθα. Ευχαριστώ τον κόσμο για τα μηνύματα και τη στήριξη. Θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Θα παλέψουμε για να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Θέλουμε να είμαστε στους έξι πρώτους για να μπούμε στα play-offs. Να συνεχίσουν οι οπαδοί να μας υποστηρίζουν όπως πάντα γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό».