Ο Γκαλτιέ απάντησε στους φόβους για οργισμένη υποδοχή του Μέσι από τους οπαδούς της Παρί
i

Λιονέλ Μέσι/©Intime

Ο Γκαλτιέ απάντησε στους φόβους για οργισμένη υποδοχή του Μέσι από τους οπαδούς της Παρί

Κώστας Τόπας 15:48 - 02.01.2023

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ είναι πεπεισμένος ότι ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Λιονέλ Μέσι θα έχει καλή υποδοχή από τους οπαδούς, όταν επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός αστέρας κατέστρεψε τα όνειρα που είχαν οι Γάλλοι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μιας και η «Αλμπισελέστε» σκαρφάλωσε στην κορυφή του κόσμου, με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι.

Από την άλλη ο Κιλιάν Εμπαπέ επέστρεψε στο Παρίσι, με το βραβείο του Χρυσού Παπουτσιού στα χέρια του και πριν από την έναρξη του αγώνα με το Στρασβούργο, οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν, θέλησαν να δείξουν ότι βρίσκονται στο πλευρό του Γάλλου επιθετικού, παρά το γεγονός ότι απέτυχε να στέψει Παγκόσμιους πρωταθλητές, τους «τρικολόρ»

Μόνο που ανάλογη υποδοχή δεν φαίνεται πως θα έχει και ο Λιονέλ Μέσι, μιας και μεγάλη μερίδα οπαδών των Παριζιάνων, τα έχουν βάλει με τον «Pulga». Ωστόσο, ο τεχνικός της Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ είναι πεπεισμένος ότι ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα έχει καλή υποδοχή από τους οπαδούς, όταν επιστρέψει στην ομάδα.

«Προφανώς θα γίνει έχει καλή υποδοχή όταν επιστρέψει. Στο γήπεδο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τον υποδεχτούν καλά. Κέρδισε το πιο όμορφο τρόπαιο παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάνω από όλα, τώρα που πέτυχε αυτόν τον απίστευτο στόχο, πρέπει να θυμόμαστε τι έχει κάνει από την αρχή της σεζόν με την ομάδα. Θα χαρούμε πολύ να τον καλωσορίσουμε. Ο Λέο σίγουρα θα επιστρέψει στις 3 Ιανουαρίου», ανέφερε ο τεχνικός των Παριζιάνων.

Υπενθυμίζεται ότι τα νούμερα του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν τη φετινή σεζόν είναι εξαιρετικά, μιας και μετράει 12 γκολ και 14 ασίστ σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.