Άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν
i

©intime

Άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν

Δημήτρης Χούπης 16:30 - 08.11.2023

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση του Youth League.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 3-0 της Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση του Youth League

Οι «ερυθρόλευκοι» από την αρχή του αγώνα μπήκαν δυναμικά και αιφνιδίασαν την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και μόλις στο τρίτο λεπτό ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χουσάνοφ στον Παπακανέλλο. Ο Μουζακίτης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0. 

Ο ίδιος είχε τη δυνατότητα να κάνει δύο τα τέρματα της ελληνικής ομάδας με τον ίδιο τρόπο, αλλά αυτή τη φορά ο Σανιγιάροφ τον «νίκησε». Όπως ξεκίνησε το πρώτο μέρος έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο ο Ολυμπιακός, αφού έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, μέχρι το 64ο λεπτό όπου μπήκε το δεύτερο γκολ. 

Ο Μουζακίτης έδωσε την ασίστ κι ο Χαράλαμπος Κωστούλας έκανε το 2-0. Ωστόσο η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου είχε όρεξη για ακόμα πιο πολλά γκολ. Ο Δαρβίρας βρήκε κενό χώρο και με σουτ «νίκησε» τον Χουσάνοφ για το 3-0, σκορ που ήταν και το τελικό. 

Ολυμπιακός: Σίνα, Πρεκάτες, Κουτσίδης, Κωστούλας, Αλαφάκης, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Πνευμονίδης, Παπακανέλλος, Κωστούλας.