Άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν
i

©intime

Άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν

Δημήτρης Χούπης 16:30 - 08.11.2023

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση του Youth League.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 3-0 της Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση του Youth League

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Οι «ερυθρόλευκοι» από την αρχή του αγώνα μπήκαν δυναμικά και αιφνιδίασαν την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και μόλις στο τρίτο λεπτό ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χουσάνοφ στον Παπακανέλλο. Ο Μουζακίτης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0. 

Ο ίδιος είχε τη δυνατότητα να κάνει δύο τα τέρματα της ελληνικής ομάδας με τον ίδιο τρόπο, αλλά αυτή τη φορά ο Σανιγιάροφ τον «νίκησε». Όπως ξεκίνησε το πρώτο μέρος έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο ο Ολυμπιακός, αφού έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, μέχρι το 64ο λεπτό όπου μπήκε το δεύτερο γκολ. 

Ο Μουζακίτης έδωσε την ασίστ κι ο Χαράλαμπος Κωστούλας έκανε το 2-0. Ωστόσο η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου είχε όρεξη για ακόμα πιο πολλά γκολ. Ο Δαρβίρας βρήκε κενό χώρο και με σουτ «νίκησε» τον Χουσάνοφ για το 3-0, σκορ που ήταν και το τελικό. 

Ολυμπιακός: Σίνα, Πρεκάτες, Κουτσίδης, Κωστούλας, Αλαφάκης, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Πνευμονίδης, Παπακανέλλος, Κωστούλας.