Γκατσίνοβιτς: «Μεγάλο όνειρο το Champions League, γι αυτό ήρθα στην ΑΕΚ»

Γκατσίνοβιτς: «Μεγάλο όνειρο το Champions League, γι αυτό ήρθα στην ΑΕΚ»

Κώστας Τσίλης 18:33 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 29.08.2023

Είναι ένα όνειρο για όλους τους παίκτες της ΑΕΚ η παρουσία στους ομίλους του Champions League, αλλά αυτός ήταν ο λόγος που ο Γκατσίνοβιτς επέλεξε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Προφανώς και δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που να μην έχει ως όνειρο την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Ακόμα και αυτοί που ήδη έχουν ζήσει αυτή την εμπειρία, όπως ο Βίντα

Όμως υπάρχουν και ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όπως είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που δεν έκρυψε πως ένας από τους λόγους που επέλεξε την Ένωση, ήταν διότι ήξερε πως θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει παρουσία στους ομίλους του Champions League. Όσο για την συνταγή της πρόκρισης, ο Σέρβος χαφ είπε μόνο μια λέξη. «Υπομονή».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκατσίνοβιτς:

«Η νοοτροπία μας, παραμένει πάντα η ίδια. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Θέλουμε όμως να προκριθούμε και είναι σημαντικό για εμάς να παίξουμε στο Champions League. Θέλουμε να εκπληρώσουμε αυτό το όνειρο».

Για το τι πρέπει να κάνει διαφορετικά η ΑΕΚ σε σχέση με το ματς στην Αμβέρσα:

«Παίζουμε καλά και δημιουργούμε ευκαιρίες. Δεν σκοράρουμε όμως αρκετά. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε δείξει πως μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Όλοι πρέπει να δείξουμε υπομονή. Δείξαμε και με τη Ντιναμό, με υπομονή, πως μπορούμε ακόμα και σε μικρό χρόνο, να σκοράρουμε γκολ. Πρέπει να έχουμε υπομονή, νομίζω πως αξίζουμε να προκριθούμε. Πρώτα εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δείξουμε και ο κόσμος το ίδιο και στο τέλος μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το πως σκέφτεται την προοπτική να παίξει στο Champions League:

«Είναι ένα μεγάλο όνειρο για μένα. Όταν ερχόμουν στην ΑΕΚ, το είχα στο μυαλό μου πως αυτή η ομάδα θα μπορούσε να μου δώσει αυτή την ευκαιρία».