Η πρώτη λέξη που έμαθε ο Πογέτ στα ελληνικά δεν είναι αυτή που νομίζεις

Γκουστάβο Πογέτ

i

© Intime

Η πρώτη λέξη που έμαθε ο Πογέτ στα ελληνικά δεν είναι αυτή που νομίζεις

Sportal newsroom 17:11 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:46 - 30.05.2023

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για τις λέξεις στα ελληνικά που έχει μάθει μέχρι στιγμής.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ δεν συμπεριέλαβε τον Κώστα Φορτούνη στις επιλογές για τους αγώνες του αντιπροσοπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στην Ιρλανδία (16/06 - εντός έδρας) και στη Γαλλία (19/06 - εκτός έδρας) για τα προκριματικά του Euro 2024. 

Πογέτ: «Πήρα τηλέφωνο τον Φορτούνη και ήταν το πιο δύσκολο τηλεφώνημα που έπρεπε να κάνω»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

15:10 - 30.05.2023

Πογέτ: «Πήρα τηλέφωνο τον Φορτούνη και ήταν το πιο δύσκολο τηλεφώνημα που έπρεπε να κάνω»

Ο Γκουστάβο Πογέτ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν συμπεριέλαβε τον Κώστα Φορτούνη στην Εθνική, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για την παρουσία της Eθνικής στα προκριματικά του Euro, τον Τάσο Μπακασέτα αλλά και για τη μη κλήση του Ντόη.

Επίσης αφού ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε για πολλά και διάφορα στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε και για τις λέξεις που έχει μάθει μέχρι στιγμής στα ελληνικά, 

©Intime/ Γκουστάβο Πογέτ

«Χρησιμοποίησα μία εφαρμογή και η πρώτη λέξη που μου έβγαλε ήταν νερό. Δεν ξέρω γιατί. Όταν βρέθηκα σε ένα μαγαζί και ξεκίνησε ένας διάλογος κατάλαβα καλύτερα. Στο αυτοκίνητο βάζω ελληνικό ράδιο και προσπαθώ να πιάνω λέξεις», ανέφερε ο 55χρονος προπονητής. 

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Group B, έχοντας 3 βαθμούς στη προσπάθεια που κάνει για να προκριθεί στο Euro του 2024.