Ο «κεφάτος» Γκρίλις συνεχίζει τις διακοπές του στην Ίμπιζα και κινείται σε ρυθμούς... τελικού

Τζακ Γκρίλις

i

© PrtScr

Ο «κεφάτος» Γκρίλις συνεχίζει τις διακοπές του στην Ίμπιζα και κινείται σε ρυθμούς... τελικού

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις συνεχίζει τις ξέφρενες διακοπές του στην Ίμπιζα, θυμίζοντας σε όλους μας σκηνές του περασμένου τελικού.

Μπορεί στον τελικό του Champions League της Κωνσταντινούπολης μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ ο μεγάλος πρωταγωνιστής να μην ήταν αυτός, ωστόσο ο Τζακ Γκρίλις έκλεψε την παράσταση για ακόμη μία φορά. Να θυμίσουμε, στο αγωνιστικό κομμάτι το εξαιρετικό πλασέ του Ρόδρι στο 68ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση (1-0) και χάρισε στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το πρώτο τρεμπλ της ιστορίας της.

Σε ότι αφορά το... πάρτι που έστησε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε με σκοπό οι οπαδοί να αποθεώσουν τους θριαμβευτές, ο Γκρίλις τα... έτσουξε λίγο παραπάνω και χάρισε στους φίλους της ομάδας ένα απίθανο show με τα όσα έκανε κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της μεγάλης γιορτής που στήθηκε στο Μάντσεστερ. Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον Γκρίλις αμέτρητες φορές με ένα ποτό στο χέρι, είτε αυτό ήταν μπύρα, είτε βότκα, είτε σαμπάνια και όπως αποδείχθηκε ο ίδιος το γλέντησε και με το παραπάνω.

Έναν μήνα μετά τον τελικό, ο ποδοσφαιριστής των «πολιτών» βρίσκεται σε περίοδο ξεκούρασης και διακοπών και απ' ότι φαίνεται περνάει... την καλύτερη φάση της ζωής του. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι μετά το Λας Βέγκας πήγε και στην Ίμπιζα. Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει φωτογραφίες στις οποίες ο Γκρίλις εμφανίζεται μεθυσμένος με βλέμμα στο... κενό.

Η παρέα του Γκρίλις στην Ίμπιζα

Ο 27χρονος βρίσκεται στο νησί της Ισπανίας μαζί με τον Γουέιν Λίνεκερ, αδερφό του Γκάρι παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης ενός γνωστού μπαρ. Μάλιστα ο Γκρίλις είχε πάει στην Ίμπιζα και το περασμένο καλοκαίρι, βγάζοντας πάλι φωτογραφία με τον αδερφό του Γκάρι Λίνεκερ. Έτσι και φέτος ο Γουέιν ανέβασε μια φωτογραφία με τον Άγγλο διεθνή αγκαλιά, γράφοντας: «Boys Back».

Ο 27χρονος λίγες μέρες πριν είχε ταξιδέψει και στο Λας Βέγκας, όπου έκατσε μια εβδομάδα εκεί. Μάλιστα πέρασε μια «άγρια νύχτα» με τον DJ Tiesto. Ο Άγγλος έμενε σε μια πολυτελή σουίτα 650 τετραγωνικών μέτρων, με ιδιωτική πισίνα, έχοντας όλες τις πολυτέλειες για αυτόν. Στην αμερικανική πόλη είχε βρεθεί και πριν από έναν χρόνο, όπου τότε ήταν μαζί με τον αριστερό μπακ της Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον. Σε ένα πάρτι που είχε διοργανώσει ο Άγγλος είχε πληρώσει 92.933 ευρώ, παίρνοντας 116 μπουκάλι σαμπάνιας στο νυχτερινό κέντρο Zouk, έχοντας τη συνοδεία μιας νεαρή μελαχρινής.