Δύο ατρόμητοι οπαδοί της Γουέστ Χαμ «εξουδετέρωναν» έναν-έναν τους δεκάδες ultras της Άλκμααρ (vid)

Οπαδοί της Γουέστ Χαμ και Άλκμααρ

i

PrtScr

Δύο ατρόμητοι οπαδοί της Γουέστ Χαμ «εξουδετέρωναν» έναν-έναν τους δεκάδες ultras της Άλκμααρ (vid)

Κώστας Τόπας 14:12 - 19.05.2023

Οι οπαδοί της Άλκμααρ προσπάθησαν να επιτεθούν στους παίκτες της Γουέστ Χαμ και τις οικογένειές τους μετά το τέλος του ματς, αλλά δεκάδες εξ αυτών τα βρήκαν σκούρα κόντρα σε δύο ηρωικούς οπαδούς των Λονδρέζων που τους εξουδετέρωναν έναν-έναν!

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε 1-0 της Άλκμααρ στην Ολλανδία, διπλασίασε τις νίκες της υπέρ της ομάδας του Χατζηδιάκου και του Παυλίδη και στο τέλος πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League. Ωστόσο στη διάρκεια των πανηγυρισμών των Άγγλων η κατάσταση ξέφυγε. Συγκεκριμένα, οπαδοί της Άλκμααρ επιτέθηκαν στην κερκίδα που φιλοξενήθηκαν οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών, με τους παίκτες της Γουέστ Χαμ να σπεύδουν για να προστατέψουν τους ανθρώπους τους.

Στο σημείο έσπευσε και ο Βαγγέλης Παυλίδης, που ανέλαβε τον ρόλο του... πυροσβέστη, με τον Έλληνα επιθετικό να κατευνάζει την οργή των οπαδών της Άλκμααρ. Αυτοί που προστάτευσαν και με το παραπάνω, όμως, το κοινό των Χάμερς δεν ήταν οι αστυνομικοί, αλλά δύο ατρόμητοι οπαδοί της Γουέστ Χαμ.

Οπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ο «Knollsy», ο οποίος είναι γνωστός οπαδός στις τάξεις της αγγλικής ομάδας, παρέα με έναν έτερο ηρωικό φίλο της Γουέστ Χαμ, δεν άφησαν να περάσει ούτε ένας οπαδός της Άλκμααρ από την σκάλα που οδηγούσε στην κερκίδα και τα έβαλαν με δεκάδες ultras της Άλκμααρ, εξουδετερώνοντας έναν-έναν με μπουνιές και κλωτσιές και θυμίζοντας ταινία δράσης.