Τούμπαρε τη Γουλβς και πάτησε κορυφή η Λίβερπουλ!
i

©Photo by Naomi Baker/Getty Images

Τούμπαρε τη Γουλβς και πάτησε κορυφή η Λίβερπουλ!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:31 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 16.09.2023

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή κόντρα στη Γουλβς (1-3) λίγο πριν από το τέλος και έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, καταλαμβάνοντας παράλληλα την κορυφή της Premier League.

Η Λίβερπουλ έμεινε πίσω στο σκορ με το «καλημέρα» από τη Γουλβς, ωστόσο με βοήθεια Σαλάχ έκανε την ανατροπή (1-3) και έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της στην Premier League, καταλαμβάνοντας έτσι την πρώτη θέση.

Το ξεκίνημα για τους «ρεντς» ήταν εφιαλτικό, αφού μόλις στο 7ο λεπτό ο Χουάνγκ Χι Τσαν έκανε το 1-0, υποδεχόμενος την ωραία πάσα του Πέδρο Νέτο. Μάλιστα, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερες στιγμές, εντούτοις καμία από αυτές δεν ήταν ουσιαστική. Το ίδιο ίσχυε και για τους παίκτες του Κλοπ.

Στο β' μέρος, όμως, οι φιλοξενούμενοι «ξύπνησαν» και μόλις στο 47' ο Ντίαζ είχε μία εξαιρετική στιγμή. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 55' ο Χάκπο έκανε τελικά το 1-1, υποδεχόμενος την πάσα του Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος ήταν και ο άνθρωπος που δημιούργησε τα δύο επόμενα γκολ. Σε πρώτο χρόνο, με ασίστ του στον Ρόμπερτσον ήρθε το 1-2 στο 85' και σε δεύτερο η πάσα του στον Έλιοτ έφερε το τελικό 3-1 στο 90+1'.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: