Γρηγορίου: «Σε ιντριγκάρει το να αναλαμβάνεις δύσκολες αποστολές»

Γρηγορίου: «Σε ιντριγκάρει το να αναλαμβάνεις δύσκολες αποστολές»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:37 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 21.12.2023

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό, χαρακτηρίζοντας την ισοπαλία δίκαιο αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Πετράκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του.

Χωρίς γκολ και κατ΄ επέκταση χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων» ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Μιχάλης Γρηγορίου χαρακτήρισε την ισοπαλία δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ αποκάλυψε πως τον ιντριγκάρουν να αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές. 

«Το αποτέλεσμα γενικά είναι δίκαιο, στις λεπτομέρειες ίσως είμασταν λίγο καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε τελικά να κερδίσουμε. Εμείς ξεκινήσαμε ψηλά για να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και στα πρώτα 25 λεπτά είχαμε ένα πολύ καλό τέμπο, μετά δεν ακολουθήσαμε αυτό που θέλαμε και αναγκαστήκαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι αναμονής. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι ξεκινήσαμε επιθετικά για να πάρουμε το παιχνίδι, οι παίκτες έχουν δυστυχώς τρομερό άγχος, αλλά έχω την εντύπωση πως μπορούμε να δώσουμε πολλά καλά πράγματα και αυτό θα φανεί στην πορεία. Χρειάζεται δουλεία και χρόνος, για να μπορούμε να παίζουμε τακτικά έτσι όπως θέλουμε εμείς». 

Για το αν είναι αισιόδοξος πως η ομάδα στο τέλος θα τα καταφέρει: «Όταν μια ομάδα είναι σε πρόβλημα, χρειάζεται έναν καλό προπονητή. Για μια ακόμα φορά προσπαθώ να φέρω εις πέρας μια δύσκολη αποστολή και να κάνω ένα μικρό θαύμα, αλλά έτσι τα έφεραν οι συγκυρίες και καμία φορά σε ιντριγκάρει το να αναλαμβάνεις δύσκολες αποστολές. Είμαι εδώ, γιατί πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος».

Πετράκης: «Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα»

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Πετράκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ μεταξύ άλλων ευχήθηκε να καταφέρουν να παραμείνουν και οι δύο ομάδες στην κατηγορία.

«Είμαι ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα και ειδικά μετά την αποβολή του Μαυρία, ο ΠΑΣ πίεσε πάρα πολύ, αλλά εμείς αντέξαμε στην πίεση και είμαι ευχαριστημένος. 

Ειδικά για τον Καπίνο, του είπα ότι ακόμα δεν ξεκίνησε και ότι χτίζει πρέπει να το διατηρήσει στη συνέχεια. Έχω ιδιαίτερα συναισθήματα για τους οπαδούς του ΠΑΣ και εύχομαι στο τέλος να μείνουμε στην κατηγορία και εμείς, αλλά και ο ΠΑΣ», τόνισε ο 64χρονος τεχνικός.