Η ΑΕΚ ασκεί το δικαίωμά της και προχωρά σε διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στη Superleague
i

Γιώργος Κοσμάς/©intime

Η ΑΕΚ ασκεί το δικαίωμά της και προχωρά σε διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στη Superleague

Κώστας Τσίλης 19:33 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 08.09.2023

Η ΑΕΚ όχι απλώς το πρότεινε, αλλά θα προχωρήσει και θα υλοποιήσει τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στην Λίγκα

Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα από την στάση που κράτησε η ΑΕΚ στο σημερινό ΔΣ της Superleague, το θέμα με την επαγγελματική σχέση του Κλάτενμπεργκ με τον συνεταιρισμό είναι και σοβαρό και αφορμή για συγκεκριμένες ενέργειες. Ήδη, δια του αντιπροέδρου της, Γιώργου Κοσμά, η Ένωση είχε προτείνει τον διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στις δραστηριότητες της Λίγκας. Και είναι κάτι το οποίο και θα υλοποιήσει.

Η ΑΕΚ λόγω Κλάτενμπεργκ, ζήτησε οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο των δραστηριοτήτων της Λίγκας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:29 - 08.09.2023

Η ΑΕΚ λόγω Κλάτενμπεργκ, ζήτησε οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο των δραστηριοτήτων της Λίγκας

Στην συνεδρίαση της Superleague, δια του αντιπροέδρου της Γιώργου Κοσμά, η ΑΕΚ τοποθετήθηκε για την απάντηση Κλάτενμπεργκ στο αίτημα για αναλυτική ενημέρωση για το καθεστώς της συνεργασίας του με την Λίγκα και κατέθεσε συγκεκριμένο αίτημα

Όπως ανέφερε και στην σχετική ανακοίνωση ο Συνεταιρισμός, έχει το δικαίωμα από μόνη της να κάνει τον έλεγχο τον οποίο πρότεινε. Και είναι ειλημμένη η απόφαση να εξασκήσει η ΑΕΚ αυτό το δικαίωμα. 

Κάτι το οποίο ανακοίνωσε και στην συνεδρίαση. Μάλιστα αυτό που έλεγαν κύκλοι της Ένωσης, ως προς το αίτημα που τέθηκε για αντίστοιχο έλεγχο και στην ΕΠΟ, ήταν πως «κάποιοι επέλεξαν να απαντήσουν με πρόταση που αφορούσε την ΕΠΟ και όχι το αντίθετο». 

Και αυτό, διότι το αίτημα για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στην Λίγκα, με αφορμή τα ερωτηματικά για τους όρους της συνεργασίας με τον Κλάτενμπεργκ, προηγήθηκε της διατύπωσης πρότασης για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο για τα χρήματα που πηγαίνουν στην ΕΠΟ από τις ομάδες της Λίγκας.