Με την αποστολή του Φαλήρου η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ
i

ΑΕΚ, προπόνηση/intime

Με την αποστολή του Φαλήρου η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Κώστας Τσίλης 20:07 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 25.04.2023

Ο Μοχαμάντι έμεινε ξανά εκτός και η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (26/4) ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ίδια μ' εκείνη του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ευτυχώς για τον Ματίας Αλμέιδα, κάποια νέα απώλεια από την «μάχη» της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό, δεν προέκυψε. Δυστυχώς για τον Αργεντινό τεχνικό, ούτε ο Αραούχο, ούτε ο Σιντιμπέ, ούτε καν ο Μοχαμάντι που δεν είναι ακόμα έτοιμος, είναι διαθέσιμοι. Επομένως η αποστολή για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν έχει αλλαγές σε σχέση μ' αυτή του παιχνιδιού στο Φάληρο. 

Ουσιαστικά το μόνο που θα μπορούσε να είχε αλλάξει, θα ήταν αν είχε προλάβει να ανεβάσει στροφές στην προπόνηση ο Μοχαμάντι. Όμως ο Ιρανός ακραίος μπακ ακόμα δεν τα κατάφερε. Και ως εκ τούτου δεν τέθηκε θέμα παρουσίας στο αυριανό ματς. Για τον Μοχαμάντι πλέον ο στόχος, είναι να προσπαθήσει να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς, στις επιλογές του Αλμέιδα, είναι ο Ζίνι. Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Χατζισαφί, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης, Ζίνι.