Η... εξωπραγματική ασίστ του Μέσι από γωνία που δείχνει όλο της το μεγαλείο (vid)
i

Η ασίστ του Λιονέλ Μέσι/©TikTok

Η... εξωπραγματική ασίστ του Μέσι από γωνία που δείχνει όλο της το μεγαλείο (vid)

Κώστας Τόπας 15:48 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 13.12.2022

Η εκπληκτική ασίστ του Λιονέλ Μέσι στη νίκη της Αργεντινής στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου επί της Ολλανδίας, φαίνεται ακόμα καλύτερη από μια νέα οπτική γωνία.

Ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Ολλανδούς και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η «Αλμπισελέστε» να πάρει στο τέλος το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο «Pulga» ήταν αυτός ο οποίος δημιούργησε το πρώτο γκολ της Αργεντινής κόντρα στους «οράνιε» και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. 

Μέσι vs Μόντριτς: The Winner Takes It All! (vids)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

09:52 - 13.12.2022

Μέσι vs Μόντριτς: The Winner Takes It All! (vids)

Αργεντινή εναντίον Κροατίας και Λιονέλ Μέσι εναντίον Λούκα Μόντριτς, σε έναν ημιτελικό απρόβλεπτο. Ο ηγέτης της «Αλμπισελέστε» στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του θα επιδιώξει να οδηγήσει τη χώρα του στην κορυφή!

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η κλάση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αφού πρώτα ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα των Ολλανδών, στη συνέχεια πέρασε μία «μαγική» κάθετη πάσα ανάμεσα από τα πόδια του Νέιθαν Ακέ, στο κατάλληλο τάιμινγκ, προκειμένου να βρει τον Μολίνα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και ο τελευταίος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.