Η ερώτηση που έκανε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βγει μπροστά: «Μην υποτιμάτε την ομάδα μου»

Η ερώτηση που έκανε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βγει μπροστά: «Μην υποτιμάτε την ομάδα μου»

Πηνελόπη Παπαδήμου 00:04 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 26.02.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε περισσότερο σεβασμό προς τον ίδιο και την ομάδα του μετά από ερώτηση που δέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι.

Βγήκε μπροστά και έγινε... ασπίδα για την ομάδα του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δέχτηκε μια ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι η οποία αφορούσε την εικόνα του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού άκουσε έναν εκπρόσωπο του Τύπου να του λέει πως αν κάποιος έβλεπε το ματς χωρίς να ξέρει τη βαθμολογία, ποιον θα θεωρούσε ότι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και ποιον όχι και υπεραμύνθηκε τόσο του εαυτού του όσο και του Παναθηναϊκού.

Ζήτησε περισσότερο σεβασμό, ανέφερε πως δεν είναι σωστό να υποτιμούν την ομάδα του και τόνισε ότι από την 1η έως την 24η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Μην υποτιμάτε την ομάδα μου, δεν είναι σωστό. Με τη συμπεριφόρα μου δεν έχω δείξει ασέβεια. Και όταν ήμασταν στο συν 12 στη βαθμολογία, πάλι έλεγα πόσο καλές είναι οι υπόλοιπες ομάδες και πόσο ανταγωνιστικές. Μη βλέπετε το σημερινό παιχνίδι και μου κάνετε αυτές τις ερωτήσεις.

Πρέπει να βλέπετε όλη την εικόνα. Είμαστε στην 24η αγωνιστική και από την αρχή έως σήμερα είμαστε στην κορυφή. Όχι γιατί μας χαρίζει κάποιος κάτι. Αλλά γιατί το δικαιούμαστε και δίκαια είμαστε εδώ. Είμαστε μια ομάδα που θα προσπαθήσει να πάρει το πρωτάθλημα.

Είναι προσβλητική η ερώτησή σας. Αναφέρεστε μόνο σε ένα παιχνίδι. Το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Την ερώτηση αυτή δεν την αξίζω ούτε εγώ, ούτε η ομάδα μου», ήταν η απάντηση του προπονητή του Παναθηναϊκού.