Η ιδιαίτερη σχέση που έχουν οι Ντε Χέα και Τσόρλουκα με τη Eurovision
i

/printscreen

Η ιδιαίτερη σχέση που έχουν οι Ντε Χέα και Τσόρλουκα με τη Eurovision

Sportal newsroom 17:42 - 15.05.2023

Η σύζυγος του Νταβίντ Ντε Χέα, Εντούρνε Γκαρσία και η σύζυγος του Βέντραν Τσόρλουκα, Φράνκα Μπάτελιτς έχουν εκπροσωπήσει την Ισπανία και την Κροατία στο Eurovision αντίστοιχα.

O μεγάλος τελικός του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που φέτος φιλοξενήθηκε στο Λίβερπουλ ανήκει πια στο παρελθόν. Μεγάλη νικήτρια το βράδυ του Σαββάτου (13/5) αναδείχτηκε η Σουηδία με τη Loreen και το "Tattoo". 

Θυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια με καταγωγή από το Μαρόκο κέρδισε για λογαριασμό της Σουηδίας και το 2012, συγκεντρώνοντας 372 βαθμούς με το αξέχαστο "Euphoria". Έντεκα χρόνια μετά το ξανάκανε. 

Ποδόσφαιρο και Eurovision μπορούν να συνδυαστούν; Αν ρωτήσει κανείς τους Νταβίντ Ντε Χέα και Βέντραν Τσόρλουκα τότε η απάντηση που θα πάρουν θα είναι «ναι». Γιατί το λέμε αυτό; Διότι τόσο η σύζυγος του Ισπανού τερματοφύλακα όσο κι εκείνη του Κροάτη στόπερ έχουν γευτεί από κοντά τη μαγεία της Eurovision. 

Παράπονα με άρωμα... Eurovision από τον Πεπ Γκουαρδιόλα για τον ορισμό του αγώνα με την Έβερτον
PREMIER LEAGUE

19:14 - 12.05.2023

Παράπονα με άρωμα... Eurovision από τον Πεπ Γκουαρδιόλα για τον ορισμό του αγώνα με την Έβερτον

Η Eurovision που γίνεται στο Λίβερπουλ μπλέχτηκε με τον προγραμματισμό της Premier League και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει παράπονα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού τραγουδιών ενόψει της ρεβάνς με τη Ρεάλ.

Συγκεκριμένα η Εντούρνε Γκαρσία είχε εκπροσωπήσει την Ισπανία στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision το 2015που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη. Η Εντούρνε με το «Amanecer» κατέλαβε την 21η θέση στη βαθμολογία. Ο Ντε Χέα μετά από αυτή την εξέλιξη είχε γράψει: «Είσαι το νούμερο 1 πάνω από οποιεσδήποτε ψήφους. Νόμιζα ότι στη Eurovision η μουσική ήταν πιο σημαντική από την εθνικότητα». 

Η Φράνκα Μπάτελιτς από τη μεριά της είχε εκπροσωπήσει την Κροατία στη Eurovision του 2018. Η διάσημη τραγουδίστρια με το τραγούδι με τίτλο «Crazy» ήταν εντυπωσιακή αλλά δεν κατάφερε να περάσει τους ημιτελικούς, τερματίζοντας 17η στον πρώτο ημιτελικό στη Λισαβόνα.

/printscreen