Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε δικό της τον Βέγκχορστ έως το τέλος της σεζόν
i

Ο Βουτ Βέγκχορστ/©Intime

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε δικό της τον Βέγκχορστ έως το τέλος της σεζόν

Κώστας Τόπας 10:48 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 12.01.2023

Σε μία σπουδαία μεταγραφική προσθήκη προχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς τα βρήκε σε όλα με την Μπέρνλι για τον δανεισμό του Βάουτ Βέγκχορστ, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 30χρονος Ολλανδός στράικερ αγωνίζεται δανεικός από την Μπέρνλι με τη φανέλα της Μπεσίκτας, αλλά μόλις έμαθε το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ επιθυμούσε την επιστροφή του στην Αγγλία για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων».

Τελικά, η επιθυμία του έγινε πράξη, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπέρνλι τα βρήκαν σε όλα και ο Βέγκχορστ ετοιμάζει βαλίτσες για «Ολντ Τράφονρτ». Μάλιστα, ο έμπειρος επιθετικός θα χαρίσει μέρος της αποζημίωσης του στην τουρκική ομάδα ώστε να μπορέσει να φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Κατά την εξάμηνη παρουσία του στην Τουρκία, ο Βέγκχορστ βρήκε δίχτυα εννιά φορές, ενώ έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ με τη φανέλα της Μπεσίκτας. Πλέον ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αγωνιζόμενος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έως το τέλος της σεζόν, με τη μορφή δανεισμού από την Μπέρνλι.