Η πρώτη εκτίμηση για Ίνγκασον δεν είναι ενθαρρυντική

Ίνγκασον

i

©intime

Η πρώτη εκτίμηση για Ίνγκασον δεν είναι ενθαρρυντική

11:55 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 27.04.2023

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ δεν έχει καλά νέα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, εκεί που ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 4-0, σε ένα δύσκολο βράδυ για αυτόν.

Ο Ισλανδός αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στη δεξιά του γάμπα, δηλαδή εκεί που είχε εμφανιστεί το οίδημα στις αρχές των Play Off και τον είχε κρατήσει για λίγο εκτός αγωνιστικής δράσης. 

Μάλιστα, η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ είναι πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή 30 Aπριλίου, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας για την 7η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Super League.

Ωστόσο, αργότερα μέσα στη μέρα ο Ίνγκασον αναμένεται να περάσει από εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στη γάμπα του.

Όσον αφορά τους Ντούγκλας Αουγκούστο και Τάισον, όλα δείχνουν πως θα επανέλθουν στον αγώνα με τον Άρη, καθώς ενοχλήσεις στους δικεφάλους τους, τους κράτησαν εκτός από τον αγώνα με την ΑΕΚ στην Αθήνα, με την απουσία της έντασης που δίνει ο Βραζιλιάνος στη μεσαία γραμμή να είναι αισθητή.

Πάντως, εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι και ο Ίνγκασον επιστρέψει στα τελευταία 2-3 παιχνίδια της σεζόν, τότε πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα για τον ΠΑΟΚ.