«Η Θέλτα θέλει να πουλήσει τον Πινέδα στην ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

«Η Θέλτα θέλει να πουλήσει τον Πινέδα στην ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Κώστας Τόπας 09:42 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 27.02.2024

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ, καθώς αυτή τη φορά η εφημερίδα «Faro de Vigo» αναφέρει ο Μεξικανός θα συνεχίσει στην Ένωση.

Από την ΑΕΚ εξακολουθούν να κρατούν χαμηλά την μπάλα ως προς την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Θέλτα. Και σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνουν πως έχει φτάσει τόσο κοντά σε τελική συμφωνία, όπως υποστηρίζουν και από το Μεξικό αλλά και από την Ισπανία.

Πάντως τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα συνεχίζονται. Αυτή τη φορά δημοσίευμα της «Faro de Vigo», Μέσου της πόλης της Γαλλικίας αναφέρει ότι η Θέλτα έχει ενεργοποιήσει το πλάνο των πωλήσεων και θέλει να παραχωρήσει τον Μεξικανό στην ΑΕΚ και τον Χάβι Γκαλάν στην Ατλέτικο μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Κι αυτό διότι, η ομάδα του Βίγκο, επιθυμεί να βάλει χρήματα στα ταμεία της για το κλείσιμο του ισολογισμού της σεζόν 2022/23, αλλά και για να έχει χρήματα για να κινηθεί στη μεταγραφική αγορά. 

Από την ΑΕΚ επιβεβαιώνουν πως η διαδικασία διαπραγμάτευσης με την Θέλτα, βρίσκεται σε εξέλιξη. Για την πρόοδο της, κρατούν από την Ένωση πολύ χαμηλούς τόνους. Μάλιστα υπάρχει και μια επιφυλακτικότητα, ως προς τον ρόλο που παίζουν αυτά τα συνεχόμενα δημοσιεύματα και ειδικά μ' αυτά τα υπέρογκα ποσά που δεδομένα δεν είναι καν στο τραπέζι.